Trei sferturi dintre companii, premieri pentru angajați

Trei sferturi dintre companii, premieri pentru angajați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

77 la sută dintre companii își recompensează angajații la final de an, iar 20 la sută dintre angajatori estimează că în 2022 vor oferi beneficii extrasalariale de peste 1.000 de lei per angajat, reiese dintr-un sondaj eJobs, citat de Mediafax.

Pandemia a schimbat trendurile în ceea ce privește beneficiile extrasalariale. O parte dintre ele au dispărut complet în ultimul an și jumătate, în timp ce altele noi au fost introduse în pachetul oferit de companii. Totuși, 87 la sută dintre angajatori oferă în continuare beneficii salariaților și doar 3 la sută au renunțat la ele odată cu declanșarea pandemiei. 10 la sută dintre respondenți recunosc că nu oferă beneficii angajaților în prezent și că nu o făceau nici înainte de pandemie, relatează sursa citată.

Finalul acestui an se arată, însă, optimist pentru 77 la sută dintre companii, care vor recompensa angajații de sărbători. 28 la sută dintre acestea vor acorda prime de Crăciun, 18 la sută vor oferi zile libere suplimentare, 16 la sută spun că vor recompensa angajații cu pachete de sărbători, în timp ce 15 la sută vor acorda unul dintre următoarele beneficii: al 13-lea salariu, bonus de performanță, teambuilding sau tombole cu premii.

Pe de altă parte, 12 la sută vor organiza petreceri de Crăciun în acest an, în timp ce 11 la sută dintre angajatori nu vor oferi niciun beneficiu suplimentar la final de 2021.

Citit 1469 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Decembrie 2021 00:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.