Amnistie fiscală pentru debitorii AJOFM Galați

Amnistie fiscală pentru debitorii AJOFM Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează că debitorii gălățeni ai agenției pot solicita anularea obligațiilor de plată accesorii pe care le au, ca urmare a Ordinului președintelui ANOFM nr. 64 din 25.02.2022. „Anularea obligațiilor de plată accesorii se solicită de către debitori, inclusiv de către cei care au notificat Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, conform art. 3 alin. (1), în baza unei cereri de anulare a accesoriilor, conform modelului prevăzut în anexa nr. 8 la  procedură, depusă la registratura AJOFM Galați, din str. Domnească nr. 191, sau comunicată prin poștă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Menționăm că cererea poate fi depusă după îndeplinirea condițiilor de acordare a anulării, dar nu mai târziu de 30 iunie 2022 inclusiv”, informează AJOFM Galați.

Am întrebat conducerea AJOFM Galați cât de mari pot fi aceste accesorii. De exemplu, un debitor din 2015, cu un debit inițial de 288 de lei, ar trebui să plătească acum în jur de 480 de lei. Diferența față de debitul inițial este dată de dobânzi și cheltuieli cu executarea. Conform Ordinului președintelui ANAF, respectivul debitor va putea achita doar suma inițială, de 288 de lei, putând cere anularea plății pentru diferența de sumă.

Pentru detalii suplimentare, cei interesați pot accesa site-ul ANOFM, pot apela numărul de telefon al AJOFM Galați (0236.412262) sau trimite e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Conform conducerii AJOFM Galați, agenția are, în momentul de față, 150 de debitori.

Citit 1149 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2022 09:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.