Cursuri gratuite pentru tinerii gălățeni din județ
Foto: Marian Calestru

Cursuri gratuite pentru tinerii gălățeni din județ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O campanie de înscrieri pentru cursuri de formare gratuită este organizată, în această perioadă, în cadrul proiectului IDEMA, la care AJOFM Galați este partener. Practic, tinerii între 16 și 29 de ani care nu lucrează și nu urmează nicio formă de învățământ (NEET) vor fi plătiți ca să învețe o meserie.

Joi, 31 martie, se vor face înscrieri în localitățile Băneasa (la Căminul Cultural, ora 13,00), Umbrărești (Căminul Cultural, ora 11,00) și Fârțănești (la Primărie, ora 9,00). În cursul acestei săptămâni, campanii de înscriere au mai avut loc la Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Scânteiești, Frumușița și Tulucești.

Cursurile gratuite organizate sunt pentru: ospătar, bucătar, patiser, brutar, lucrător în comerț, manichiurist-pedichiurist, frizer, cameristă, croitorie, sudor electric, lucrător în structuri pentru construcții, lucrător instalator pentru construcții, operator introducere, validare și prelucrare date, designer pagini web, operator calculatoare electronice și rețele, ajutor programator.

La finalizarea cursurilor vor fi acordate subvenții în bani.

Citit 2114 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2022 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.