Profesorii și instructorii de fitness, în vizorul Fiscului

Profesorii și instructorii de fitness, în vizorul Fiscului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) derulează trei proiecte-pilot privind stimularea conformării voluntare, dedicat persoanelor fizice, care se vor concentra pe educarea și informarea contribuabililor despre obligațiile fiscale, informează AJFP Galați. Obiectivele acestor proiecte sunt creșterea gradului de informare și stimularea conformării fiscale voluntare în ceea ce privește cadrele didactice și alte persoane ce pot obține venituri din meditații, persoanele care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor, precum și persoanele fizice care realizează venituri din prestarea unor activități de înfrumusețare și întreținere corporală.

Într-o primă etapă, proiectul-pilot "dedicat" cadrelor didactice se desfășoară în județele Cluj și Sibiu. Proiectul "Venituri realizate de contribuabili - persoane fizice din cedarea folosinței bunurilor" se desfășoară la nivelul județelor Brașov și Constanța. Proiectul care vizează persoanele ce obțin venituri din "prestarea unor activități de înfrumusețare sau întreținere corporală" se va desfășura la nivelul municipiului București (Sectoarele 1 și 3) și al județului Ilfov.

În perioada imediat următoare, ANAF va transmite informări către categoriile de persoane anterior menționate, pentru a le fi aduse la cunoștință, în mod corespunzător, obligațiile declarative și de plată. Pentru a beneficia de asistență în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale corect și la timp, contribuabilii pot contacta call-centerul ANAF, la numărul 031.4039160.

Citit 1275 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Aprilie 2022 10:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.