Noi creșteri de salarii în sectorul bugetar

Noi creșteri de salarii în sectorul bugetar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deputatul USR Claudiu Năsui susţine că partidele din coaliţia de guvernare încearcă să crească din nou salariile pentru sectorul bugetar, prin amendamentele pe care le-au depus la ordonanţele privind Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, acte normative discutate, marţi, în Comisia de buget a Camerei Deputaţilor. "Chiar astăzi, coaliţia încearcă să facă o nouă creştere de salarii pentru sectorul bugetar. La ora 16,00 este o şedinţă a Comisiei de buget - finanţe în care, din 247 de amendamente, au încercat să strecoare noi creşteri de salarii, de data aceasta pentru Ministerul Finanţelor, pentru Consiliul Concurenţei, pentru Comisia pentru Prognoză şi încă câteva locuri. Amendamentele sunt de la 230, exact asigurarea sinecurilor statului român. Ei zic public că vor să restructureze aparatul bugetar, să tăiem din cheltuieli, să reducem deficitul, dar, practic, la un proiect pe circuit şi în ultima secundă, vin la comisie cu amendamente pe care le strecoară printr-un maldăr de amendamente, pentru ca ele să nu fie observate nici de presă, nici de Opoziţie şi speră să le treacă", a spus Năsui, la Palatul Parlamentului.

Citit 1850 ori Ultima modificare Joi, 21 Aprilie 2022 23:53

3 comentarii

 • postat de hahaha
  Marți, 19 Aprilie 2022 20:25
  89.137.226.***
  Timpul TRECE, leafa MERGE, noi cu drag CHIULIM !!!
  0
  6
  Raportează
 • postat de penseonarul minim
  Marți, 19 Aprilie 2022 19:01
  89.39.81.***
  Da ce au facut ma astia ?Au revolutionat sistemul ,eliminat coruptia si si-au facut meaculpa pentru anii de jecmanire a poporului Roman?De Iiiinnnhaitare si lasare mostenire de posturi odraslelor in stare sau incapabile sa faca ceva inafara de a semna statul de plata?Baaaa nebunilor?a luato l;umea la vale de sus in jos si voi vreti sa ce?Voi veti ajunge tot in fundul
  rapii da nu veti fi in varful gramezii mai aproape de iesire ci tot jos ,jos de tot de unde veti avea doar de urcat.Numa ca veti fi singuri si veti urca catre chinul si nenorocirea voastra ,iar daca nu o fi asa insamna ca nioci voi nu sunteti sfarsitul.Vor fi altii mai rai ca voi care vor musca din semeni la propriu.
  0
  4
  Raportează
 • postat de P.
  Marți, 19 Aprilie 2022 17:08
  199.255.31.***
  O sa ramana in tara numai bugetari, pensionari si asistati sociali.
  Prost sa fie sa muncesti pentu trantori.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.