Până pe 2 mai, cereri pentru Programul Național Apicol - 2022

Până pe 2 mai, cereri pentru Programul Național Apicol - 2022
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Până luni, 2 mai, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Galați primește cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA), cu o valoare a sprijinului financiar alocat în acest an ce depășește 60 de milioane lei.

Cererile pot fi depuse de către formele asociative apicole legal constituite care solicită sprijin pentru măsura de “asistență tehnică pentru apicultori și organizațiile de apicultori”, dar și de către apicultori pentru achiziționarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie – remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără autopropulsie de încărcare–descărcare a stupilor în pastoral, respectiv, pentru achiziționarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare.

Formularul cererii de intenţie împreună cu alte informaţii detaliate privind accesarea Programului Naţional Apicol se regăsesc postate pe site-ul APIA www.apia.org.ro, la secțiunea Măsuri de Piață - Apicultură – Anul 2022.

Cererile de intenție, împreună cu documentele aferente pot fi depuse la Centrul Județean APIA Galați, sau pot fi transmise de către apicultori prin mijloace electronice (poșta electronică, fax etc). APIA precizează și faptul că doar solicitanţii care vor depune cererea de intenție au dreptul să depună cererea de plată prin care vor solicita sprijin, până la data de 1 august a acestui an.

Citit 891 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2022 11:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.