Patru miniștri vin la Galaţi de "Ziua Întreprinzătorilor"

Patru miniștri vin la Galaţi de "Ziua Întreprinzătorilor"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Ziua Întreprinzătorilor" va fi marcată, la Galați, prin Conferința "Fondurile Europene 2021-2027 pentru IMM-uri, instrumente și modalități de accesare. Rolul digitalizării în dezvoltarea fenomenului antreprenorial".

Evenimentul, organizat în parteneriat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), Consiliul Județean (CJ) Galați și Patronatul IMM-urilor Galați, se va desfășura vineri, 20 mai, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferințe a Complexului Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluță".

Alături de întreprinzători, la Galați vor fi prezenți nu mai puțin de patru miniștri, respectiv, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ioan Boloș, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, precum și ministrul Economiei, Florin Spătaru. De asemenea, la eveniment vor fi prezenți delegați ai patronatelor din întreaga țară, reprezentanți ai administrației publice, mediilor academic și financiar-bancar.

În cadrul conferinței vor fi prezentate elementele de actualitate privind oportunitățile de finanțare a IMM-urilor din fonduri europene, în cadrul Programelor Operaționale care au legătură cu mediul de afaceri. De asemenea, conferința va fi un bun prilej de a discuta cu reprezentații guvernamentali stadiul de implementare a unor proiecte de investiții de interes regional.

Citit 1154 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2022 22:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.