Platformă online dedicată angajatorilor gălățeni

Platformă online dedicată angajatorilor gălățeni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Firmele din Galați vor avea la dispoziție o platformă online oferită de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), în care vor fi integrate toate serviciile agenției. În faza inițială a acestui proiect, derulat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) în parteneriat cu AJOFM Galați și cu Centrul Național de Formare Profesională a Personalului Propriu Râșnov, angajatorii gălățeni își pot exprima opiniile și așteptările printr-un chestionar pus la dispoziție pe site-ul ANOFM.

Proiectul se numește "Relația SPO cu angajatorii - eSPOR" (SPO fiind abrevierea de la Servicii Publice de Ocupare) și va avea o durată de 36 de luni. Scopul său este crearea unei Platforme Unice de Livrare a Serviciilor (PULS), în care vor fi integrate toate serviciile dedicate angajatorilor, facilitându-se astfel interacțiunea acestora cu AJOFM-urile, în special prin creșterea eficienței în cadrul activității de depunere a documentelor, reducându-se, substanțial, timpul alocat acestei activități.

"Foarte pe scurt, implementarea acestui proiect face parte din strategia de modernizare și adaptare a structurilor SPO prin introducerea unor servicii, instrumente, sisteme, proceduri și mecanisme noi pentru îmbunătățirea și diversificarea serviciilor oferite angajatorilor și creșterea gradului de satisfacție a clienților SPO. Acest lucru se face prin digitalizare și adaptarea serviciilor dedicate angajatorilor în funcție de nevoile acestora, reducerea proceselor birocratice prin elaborarea unui set de proceduri simplificate și prin introducerea de servicii online. Evident, există și o componentă care vizează dezvoltarea competențelor specifice personalului SPO pentru creșterea calității serviciilor oferite angajatorilor. Finalul proiectului va însemna printre altele și creșterea gradului de satisfacere al angajatorilor-clienți SPO. De aceea, adresăm rugămintea de a ne sprijini în acest demers prin completarea chestionarului disponibil la adresa https://www.anofm.ro/chestionare", ne-a declarat directorul executiv adjunct al AJOFM Galați, Cezar Năstase.

Pentru autentificare, angajatorii gălățeni care nu au cont în aplicația S.E.M.M. (Sistemul Electronic de Mediere a Muncii) se vor autentifica cu Codul Unic de Înregistrare (CUI) ca utilizator, iar la parolă se va introduce indexul ANAF aferent declarației 112 pentru luna iunie 2022.

Citit 1591 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.