„Rădăcini” - creditul pentru terenuri agricole

„Rădăcini” - creditul pentru terenuri agricole
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Banca Comercială Carpatica lansează creditul „Rădăcini”, destinat achiziţionării de terenuri agricole, precum şi reabilitării acestora în vederea exploatării agricole, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Beneficiarii creditului pot fi producătorii agricoli persoane juridice şi cei asimilaţi acestora, înregistraţi in Registrul agricol şi care nu sunt în stare de insolvenţă. Perioada de creditare este de maximum 10 ani, un avantaj major fiind perioada de graţie de până la 2 ani pentru plata principalului şi maximum 6 luni pentru plata dobânzii.

Pentru rambursarea creditului există mai multe opţiuni: rate egale sau descrescătoare, grafic neregulat (rate inegale), plăţi în zile diferite ale principalului şi dobânzii, rate lunare sau trimestriale.

Prin intermediul creditului „Rădăcini”, Banca Comercială Carpatica va putea finanţa şi societăţile start-up pentru achiziţia terenurilor în suprafaţă cel puţin egală cu cea a terenurilor aflate în proprietatea lor, se mai afirmă în comunicat.

Citit 1454 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.