Un nou magazin „Extra” în Galaţi

Un nou magazin „Extra” în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, grupul de firme „Extra” a deschis oficial un nou supermarket pe strada 1 Decembrie 1919, în zona cunoscută de către toţi gălăţenii cu numele „Două babe”.

La eveniment au luat parte reprezentanţii grupului de firme, dar şi preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Galaţi, Marian Filimon, alături alte persoane cunoscute în viaţa publică gălăţeană. Pe lângă aceştia, sute de gălăţeni au trecut pragul magazinului şi s-au putut bucura de foarte multe promoţii. 

„Este o investiţie de aproximativ 1,5 milioane de euro, iar grupul nostru intenţionează să deschidă alte 4 sau 5 unităţi similare în Galaţi, pentru asta existând în prezent discuţii cu administraţia locală”.

„Prin deschiderea acestui supermarket se creează peste 20 de noi locuri de muncă, dar mai important este faptul că gălăţenii pot beneficia acum de produse şi preparate proaspete din carne provenită din producţia proprie, carne de foarte bună calitate", a declarat Gheorghe Caruz, patronul grupului de firme care a deschis noua unitate comercială din Galaţi.

Acesta a ţinut să precizeze şi că în noul magazin se vor desfăşura tot timpul promoţii, atât la produsele din carne, dar şi la mărfurile oferite de către furnizori.

Citit 3467 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.