Salariul mediu net, în scădere față de decembrie

Salariul mediu net, în scădere față de decembrie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Câştigul salarial mediu net a fost, în luna ianuarie 2023, de 4.254 de lei, în scădere cu 144 de lei față de decembrie 2022, lună în care s-au acordat diferite bonusuri de sfârșit de an. Valorile cele mai mari s-au înregistrat în tehnologia informaţiei (10.041 de lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante (2.412 lei). În sectorul bugetar, s-au înregistrat creșteri față de decembrie în învăţământ (+5%), sănătate şi asistență socială (+2.8%) și în administraţia publică (+2,7%), în principal ca urmare a aplicării prevederilor legale. Comparativ cu ianuarie 2022, câştigul salarial mediu net a crescut cu 15%.

Citit 501 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 04:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro