APIA primește cereri de plată pentru servicii de silvomediu

APIA primește cereri de plată pentru servicii de silvomediu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) primeşte, până pe 9 iunie inclusiv, cereri de plată pentru schema de ajutor de stat "Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor", din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. "Cererea de plată se depune online, în aplicaţia electronică M15 (pe site-ul APIA prin Google Chrome), se tipăreşte, se semnează şi se depune/transmite împreună cu documentele aferente, la CJ APIA sau Centrul Municipiului Bucureşti al APIA. În cazuri excepţionale, cererea de plată se poate depune doar pe suport de hârtie împreună cu documentele aferente", precizează APIA.

Sprijinul financiar vizează compensarea pierderilor de venit şi a costurilor suplimentare suportate de beneficiar ca urmare a implementării unuia sau a celor două pachete ale schemei de ajutor de stat. Pachetul 1 se referă la Asigurarea de zone de linişte pentru care beneficiarul primeşte 38 euro/an/ha pentru întreaga suprafaţă inclusă în angajament, iar Pachetul 2 face referire la utilizarea atelajelor la colectarea lemnului din rărituri, pentru care beneficiarul primeşte 137 euro/an/ha.

Citit 519 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2023 09:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro