Peste 150 de locuri de muncă pentru gălăţeni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oferta s-ar putea îmbunătăţi până mâine dimineaţă la ora 9.00, când în Galaţi şi Tecuci începe Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi *

Până la închiderea ediţiei, 14 dintre cei 324 de agenţi economici invitaţi de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) să participe la bursa locurilor de muncă de vineri şi-au confirmat participarea.

Potrivit datelor care ne-au fost oferite de purtătorul de cuvânt al AJOFM, Nicoleta Harţegan, cei 14 vin cu o ofertă constând în 154 de locuri de muncă (dintre care 63 pentru absolvenţi de studii superioare).

Pentru bursa de la Tecuci au fost contactaţi 68 de agenţi economici, dintre care 7 şi-au confirmat prezenţa la bursă, cu o ofertă constând în 42 de locuri de muncă (două pentru absolvenţi).

Până ieri după-amiază se căutau economişti, ingineri, psihologi, programatori, agenţi de vânzări şi de asigurări, frizeri, manichiurişti, fazişti-impegaţi, tehnicieni electronişti, brutari, patiseri, şefi parcuri auto, şoferi, barmani, vânzători etc.

La Galaţi, bursa va avea loc cu începere de la ora 9.00, în aula Universităţii „Dunărea de Jos”, din strada Domnească nr. 47.

La Tecuci, bursa începe la aceeaşi oră, la parterul blocului A2 de pe strada Mihail Kogalniceanu.

Până mâine dimineaţă, oferta de locuri de muncă s-ar putea îmbogăţi. AJOFM îi aşteaptă în continuare pe agenţii economici să vină cu oferte de locuri de muncă pe toată durata zilei de astăzi şi chiar mâine dimineaţă.

Citit 4881 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.