Petrolul reabilitează drumuri

Petrolul reabilitează drumuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În comuna Schela se lucrează şi asta nu neapărat pentru că este campanie electorală. Centura de Vest a comunei este reabilitată graţie Petrom OMV.

Potrivit autorităţilor comunei, în urma negocierilor cu Petrom OMV, pe lângă chiria pentru terenul pe care firma îl foloseşte pentru extragerea ţiţeiului, anual se negociază şi investiţii în plus.

După Centura de Est, acum se lucrează la Centura de Vest: 3 km de asfalt, cu racorduri în fiecare stradă şi un şanţ cu rol de protecţie a localităţii pentru apele pluviale. Oficialităţile comunei speră ca şanţul să fie betonat, deşi această lucrare nu a fost prinsă în licitaţie şi execuţie.

Primăria Schela are în derulare alte două proiecte transfrontaliere. Unul dintre ele vizează construirea unei săli de gimnastică pentru că pe timpul rece elevii nu au unde să facă ora de educaţie fizică. În plus, în acest fel s-ar rezolva şi problema grupurilor sanitare plasate în curte, corpul de clădire urmând să facă legătura între toalete şi şcoală.

Cel de-al doilea proiect transfrontalier va organiza autobaza serviciului de colectare selectivă şi transportul deşeurilor. Tot la capitolul investiţii, autorităţile din Schela aşteaptă cu nerăbdare începerea unui proiect de împădurire a 148 de hectare cu bani de la Consiliul Judeţului.

Citit 895 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.