Seminar dedicat veniturilor din meditații, la AJFP

Seminar dedicat veniturilor din meditații, la AJFP
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/ Servicii oferite contribuabililor, lista seminarelor web care se vor desfășura în luna septembrie. Sunt opt astfel de evenimente în toată țara, câte unul pentru fiecare regională ANAF, tratând diverse subiecte fiscale de interes pentru contribuabili.

Astfel, seminarul organizat de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați organizează, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Galați, are ca temă „Tratamentul fiscal din punct de vedere al impozitului pe venit și al contribuțiilor sociale obligatorii aplicabil veniturilor obținute din meditații acordate în particular, de persoanele fizice”. Seminarul va avea loc pe 28 septembrie, de la ora 12,00.

Întâlnirea are o durată de două ore, având prevăzută și o sesiune de întrebări și răspunsuri. Înscrierea celor interesați este facilă, direct pe portalul ANAF, și se poate efectua până la data și ora începerii seminarului, în limita locurilor disponibile.

Citit 822 ori Ultima modificare Duminică, 10 Septembrie 2023 08:42

1 comentariu

  • postat de pro
    Luni, 11 Septembrie 2023 08:54
    82.208.137.***
    Pe cand un seminar la DNA, despre profesorii care isi obliga elevii sa faca meditatii, altfel sunt lasati corigenti ? Am vazut prostia asta si inainte de 1989, naravurile rele nu tin seama de regimul politic.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.