Colocviile navaliștilor gălățeni pot fi urmărite și online
Foto: Biblioteca Județeană V.A. Urechia Galați

Colocviile navaliștilor gălățeni pot fi urmărite și online
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Colocviile constructorilor de nave gălățeni sunt la un pas de a atinge o bornă semnificativă: 100 de ediții, evenimente organizate lunar, de regulă într-o zi de vineri de la fiecare început de lună. În această lună s-a ajuns la ediția cu numărul 97, programată vineri, 10 martie, de la ora 12,00, în amfiteatrul D001 al Facultății de Arhitectură Navală

Tema colocviului de vineri o reprezintă oțelurile navale, abordate din diverse perspective: cercetare, asigurarea calității, fabricare, utilizare. Sunt invitați specialiști de top în domeniu: prof. univ. dr. Elisabeta Vasilescu, dr. ing. Viorel Panaite – inspector Bureau Veritas și ing. Liviu Bogdan – training manager la Liberty Galați.

Începând cu această ediție, colocviile constructorilor de nave gălățene pot fi urmărite și online, în direct, prin intermediul aplicației TEAMS. Cei interesați de acest lucru sunt rugați să își exprime opțiunea respectivă, prin transmiterea unui mesaj pe adresa de e-mail a inginerului Roman Pîrvulescu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), mesaj care să conțină adresa sau adresele de e-mail ale celor care vor să urmărească colocviile în sistem live online, pentru a fi incluse în sistemul de videoconferință TEAMS al Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Modul de accesare a sesiunii CCN – online – va fi comunicat ulterior persoanelor interesate.

Citit 1080 ori Ultima modificare Joi, 09 Martie 2023 14:32

1 comentariu

  • postat de Interesant , dar....?
    Joi, 09 Martie 2023 15:51
    104.243.214.***
    aceste colocvii sa fie publicate si pe site-ul de specialitate profesionala , Linkedin !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.