Băuți sau cu permis fals, depistaţi în traficul gălăţean

Băuți sau cu permis fals, depistaţi în traficul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi șoferi din Galați au început cu stângul anul 2024, după ce s-au urcat la volanul unor mașini în stări total incompatibile cu condusul.

Unul dinte ei, în vârstă de 38 de ani, conducea o mașină pe care polițiștii au oprit-o în trafic pe strada Alexandru Măcelaru, în zona Barierei Traian. Deși era dimineață, șoferul nu a trecut cu brio de verificare, pentru că testarea pentru alcool a arătat o valoare de 0,83 la mie în aerul expirat, fapt care l-a lăsat direct pieton și l-a recomandat pentru analize de sânge, la spital. El este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, faptă care i-ar putea aduce cel puțin un an de închisoare.

După gratii ar putea ajunge şi un alt gălățean, de 54 de ani, depistat la Tătarca, la câțiva kilometri de municipiu. Deși era departe de casă, bărbatul plecase la volanul mașinii fără a deține permis, fapt pe care a încercat să-l ascundă, prezentându-le polițiștilor un document falsificat. Îndrăzneala l-a costat un dosar penal pentru conducere fără permis, fals și uz de fals.

Citit 2712 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2024 17:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.