Joi se deschide al doilea Penny Market la Galaţi
Foto: Foto: Sorin Pană

Joi se deschide al doilea Penny Market la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cel de-al doilea Penny Market, situat pe strada Regiment 11 Siret, lângă Centrul de Transfuzii, îşi va deschide porţile joi, pe 15 martie, la ora 7.00 dimineaţa. Gălăţenii dornici să dea năvală pentru cumpărături trebuie să ştie că pe ultima pagină a pliantului de deschidere se găseşte un voucher în valoare de 10 lei valabil pentru luni, 19 martie 2012, pentru clienţii care fac cumpărături în acea zi de minim 50 de lei.

Clădirea este construită după standardele actuale, spaţiul de vânzare fiind extins la 815 metri pătraţi, iar designul exterior, stilizat. Penny Market le promite gălăţenilor zilnic un sortiment variat de carne proaspătă - marcă proprie - dar şi specialităţi de pâine şi de patiserie proaspăt coapte. Nu vor lipsi nici ofertele tematice săptămânale de produse nealimentare - articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

Cu noul magazin din Galaţi, compania ajunge la cel de-al 124-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 130 din reţeaua sa. La nivel naţional, Rewe România a creat - până în prezent - peste 2.500 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Galaţi au fost create – la nivel local – 16 locuri de muncă suplimentare. La ora actuală grupul REWE este reprezentat în peste 14 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 44 miliarde de EURO şi un număr total de angajaţi de peste 270.000.

Citit 6141 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2012 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.