CFR repară liniile din Sucursala Galaţi
Foto: Foto: Bogan Codrescu

CFR repară liniile din Sucursala Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Viteza de deplasare a trenurilor pe şapte tronsoane feroviare din regiune va creşte după lucrări estimate la 1,7 milioane de lei

CFR SA organizează în luna septembrie licitaţie deschisă pentru atribuirea unor lucrări de reparaţii care au ca scop ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea vitezei de circulaţie a trenurilor pe şapte intervale de staţie aflate pe raza Sucursalei Galaţi, a anunţat compania naţională de căi ferate.

"Lucrările de reparaţii curente se vor desfăşura în şapte loturi, pe următoarele intervale de staţie: în staţiile Inoteşti şi Cilibia, între staţiile Barboşi Călători şi Şendreni (firul I), între staţiile Barboşi Călători şi Şendreni (firul II), între staţiile Barboşi Călători şi Barboşi Port, între staţiile Cireşu şi Făurei (firul II), între staţiile Tg. Ocna şi Dofteana (în Tunel Salina) şi între staţiile Oneşti şi Tg. Ocna", a precizat CFR SA.

Reparaţiile vor costa 1,73 milioane de lei fără TVA, potrivit estimărilor companiei, şi vor fi finanţate de la bugetul de stat.

Licitaţia în urma căreia vor fi atribuite lucrările este programată pe 3 septembrie, la ora 11.00, la sediul Sucursalei Galaţi. Constructorii interesaţi pot găsi amănunte în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice şi pot depune oferte până în ziua licitaţiei, la ora 10.00. Criteriul de atribuire a lucrărilor este preţul cel mai scăzut, iar durata contractului este de trei luni.

 

Citit 2051 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.