CFR repară liniile din Sucursala Galaţi
Foto: Foto: Bogan Codrescu

CFR repară liniile din Sucursala Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 • Viteza de deplasare a trenurilor pe şapte tronsoane feroviare din regiune va creşte după lucrări estimate la 1,7 milioane de lei

CFR SA organizează în luna septembrie licitaţie deschisă pentru atribuirea unor lucrări de reparaţii care au ca scop ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea vitezei de circulaţie a trenurilor pe şapte intervale de staţie aflate pe raza Sucursalei Galaţi, a anunţat compania naţională de căi ferate.
"Lucrările de reparaţii curente se vor desfăşura în şapte loturi, pe următoarele intervale de staţie: în staţiile Inoteşti şi Cilibia, între staţiile Barboşi Călători şi Şendreni (firul I), între staţiile Barboşi Călători şi Şendreni (firul II), între staţiile Barboşi Călători şi Barboşi Port, între staţiile Cireşu şi Făurei (firul II), între staţiile Tg. Ocna şi Dofteana (în Tunel Salina) şi între staţiile Oneşti şi Tg. Ocna", a precizat CFR SA.
Reparaţiile vor costa 1,73 milioane de lei fără TVA, potrivit estimărilor companiei, şi vor fi finanţate de la bugetul de stat.
Licitaţia în urma căreia vor fi atribuite lucrările este programată pe 3 septembrie, la ora 11.00, la sediul Sucursalei Galaţi. Constructorii interesaţi pot găsi amănunte în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice şi pot depune oferte până în ziua licitaţiei, la ora 10.00. Criteriul de atribuire a lucrărilor este preţul cel mai scăzut, iar durata contractului este de trei luni.

 

Citit 1967 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:45

4 comentarii

 • postat de flo
  Marți, 21 August 2012 10:00
  Distrugerea cailor ferate, a inceput cu psd-ul...... a continuat si cu pnl, si cu pdl!! Cat despre clienti politici.... eu cred ca psd-ul este fruncea!! Sau uitam perioada 1990-1996, cand pur si simplu a fost jaf... in tot ce putea distruge.... de la cai ferate, si pana la fabrici!!
  .................
  Acum sarind peste politica..... ma intreb cand vor reabilita si linia faurei-buzau...unde se circula cu 40km/h indiferent ca este intercity sau marfar!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de anti-crayven
  Luni, 20 August 2012 16:47
  Sa speram ca, odata scapati de gasca portocalie de hoti, se vor mai baga bani si in infrastructura, nu doar in buzunarele unor clienti politici.
  Iar tu crayevn, basist imputit cum de ai scris primul post in care nu ai facut referire la USL??
  De ce n-a facut autostrazi Basescu tau cel iubit cand a fost miniostrul transporturilor atatia ani, sau presedinte intr-o tara unde ministrul transporturilor era PDL-ist??
  A, stim, din cauza USL-ului :)))))))))))
  Puti de la o posta a basinos imputit. Vii cu diversiuni, vrajeli, ca apoi sa-i dai cu usl-ul. Ne crezi prosti??
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicu
  Luni, 20 August 2012 14:39
  este de neimaginat sa mergi cu o "viteza" ca in anii '30 de la galati la bucuresti si sa ajungi in aproape 5 ore...
  0
  0
  Raportează
 • postat de crayven
  Luni, 20 August 2012 13:11
  Daca se vor face reparatiile in acelasi stil cum se fac autostrazile, e clar...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.