ArcelorMittal Tubular Products aniversează 25 de ani

ArcelorMittal Tubular Products aniversează 25 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secţia de ţevi sudate a combinatului siderurgic gălăţean aniversează vineri 25 de ani de la înfiinţare. Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor companiei siderurgice, ArcelorMittal Tubular Products unitatea s-a specializiat în aceşti ani în producerea ţevilor din oţel sudate longitudinal, cu diametre cuprinse între 508 şi 1.321 mm.

Aceste produse care s-au folosit şi se utilizează în continuare la construirea hidrocentralelor Făgăraş şi Bucegi, la autostrăzi, aducţiuni de apă, prelucrarea ţiţeiului şi proiecte de infrastructură, au ajuns şi la clienţi din întreaga lume. În ultimii ani, unitatea şi-a extins portofoliul de clienţi, de la 4 la 20 de ţări din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu, Asia şi Africa.

"Acum, pe plan mondial, ţevile făcute la Galaţi deservesc proiecte mari de minerit, transport gaz, rafinării, şantiere navale, alimentări cu apă, drenaje de fluide acide şi altele. Suntem hotărâţi să ne servim clienţii cu produse de cea mai bună calitate, livrate la timp şi fabricate în condiţii de deplină securitate şi sănătate în muncă, protejând mediul înconjurător", a declarat ing. Cosmin Toma, Directorul General al ArcelorMittal Tubular Products Galaţi.

Aniversarea nu este însă una care să aducă prea multe motive de bucurie, în contextul în care piaţa oţelului continuă să scadă, numărul de angajaţi se restrânge de la un an la altul, iar perspectivele sunt greu de intuit.

Citit 3267 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2012 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.