Jocurile de la miezul nopţii - World of Warcraft nu ne lasă să dormim

Jocurile de la miezul nopţii - World of Warcraft nu ne lasă să dormim
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magazinul Altex din Micro 19 rămâne deschis, în această noapte, până la ora 1.00. Mulţi dintre pasionaţii jocurilor de tip de massively multiplayer online role-playing games (MMORPG) numără deja orele până la punerea în vânzare, în miez de noapte, a noului World of Warcraft (W0W).

Produsul care va fi scos pe piaţă peste câteva ore poartă numele de Mists of Pandaria, care este al 4-lea expansion pack al jocului creat de firma producătoare, Activision-Blizard. Jocul aduce noutăţi pentru pasionaţi, începând cu o nouă clasă de personaje cu care se poate juca, până la noi zone şi scenarii şi posibilitatea de personalizare a modului de joc cu un personaj anume.

La noapte se lansează, de fapt, două produse. Puteţi cumpăra şi jocul World of Warcraft Mists of Pandaria care va costă 129.90 lei, dar şi varianta Collector’s Edition al cărei preţ ajunge la 289.90 lei.

La magazin am aflat că cel mai mare număr de cumpărători, la noapte, se anunţă la Bucureşti, dar că - judecând după numărul cumpărătorilor jocului Diablo III, lansat în luna mai a acestui an - există şi destui gălăţeni care nu vor pune geană pe geană, în această noapte, experimentând Mists of Pandaria.

Citit 2488 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2012 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.