Nu avem unde munci. Ofertă săracă de joburi

Nu avem unde munci. Ofertă săracă de joburi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
 • Din peste 10.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, doar 44 sunt pentru gălăţeni

Galaţiul a rămas unul dintre judeţele cu cea mai slabă ofertă de locuri de muncă listată la Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). La nivel naţional sunt vacante, în cursul acestei săptămâni, 10.776 de locuri de muncă. În funcţie de volumul ofertei, pe primul loc în top de află judeţul Cluj, cu 1.454 de joburi vacante, urmat de Bucureşti, cu 962 de posturi şi de Iaşi, cu 554 de locuri de muncă. Pe ultimele locuri în acest clasament de află judeţul nostru cu 44 de posturi libere, Sălajul, cu 33 de locuri de muncă, judeţul Mehedinţi, cu 17 joburi disponibile şi Caraş-Severin, cu doar 3 oferte de angajare. La nivel naţional erau vacante, la finele săptămânii trecute, 1.041 de locuri de muncă pentru absolvenţi de studii superioare. În judeţul nostru, potrivit ofertei de la finele săptămânii trecute, nici un agent economic nu îşi dorea să angajeze licenţiaţi.

Citit 2856 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2012 20:32

4 comentarii

 • postat de voinea
  Marți, 23 Octombrie 2012 20:46
  Am terminat Institutul Politehnic Galati, Facultatea de mecanica, sectia nave si instalatii ,avand ca profesor la Matematici speciale, pe Dr.ing. Dan HULUBEI, o somitate in domeniu. Am lucrat in santierul naval situat in partea vestica a tarii,adiacent lacului de acumulare de la Portile de Fier. In ultimii 22 de ani si orasul Galati a fost de culoare rosie,fara exceptie. Daca aruncam o privire peste Prut,din punct de vedere politic a renuntat la "ciuma rosie" si serviciile lui Voronin,iar galatenii asteapta de la Ponta si Crin Antonescu cele un milion de locuri de munca promise. Oare nu stiti ca partidele de stanga asigura o mare protectie sociala,prin marirea impozitelor si cresterea somajului, nestimuland munca ? In 9 Decembrie nu mai votati pe mici si bere,votati pe cei ce va reprezinta intersele si nu dormiti inbracati. Asta ca Ion Iliescu sa nu rada cu gura pana la urechi !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bobo
  Luni, 22 Octombrie 2012 20:10
  Locuri de munca, pentru absolventi si nu numai, se gasesc, la firmele de paza...care nu inveti nimic, stai si te plafonezi... si banii ii vezi rar, de cele mai multe ori cu intarziere, apoi mai gasim de munca la muncitori necalificati, cu salariu de mizerie si probabil conditii dezastruoase+ ca trebuie sa ai spate, altfel iesi accidentat in scurt timp, cu gheaba rupta. Asadar, e nevoie, de "stofa de miner" ! Asta e orasul Galati, un oras frumos, dar cu multa tristete! succes..........vin vremuri dure! Pregatiti-va!
  0
  0
  Raportează
 • postat de vaidecapumeu
  Luni, 22 Octombrie 2012 17:29
  Ce vorbesti e dezastru!de un an jumate caut un loc de munca in orasul asta si am si scoala si cursuri sunt serios am detoate dar tot nu gasesc si nu am avut nici pretenti nu am nici somaj deci nu am din ce sa traiesc asa ca pazitiva ca eu ma apuc de furat, o sa fur tot ce gasesc , si daca cad la puscarie poate e mai bine ca liber nu ma vrea nimeni.
  0
  0
  Raportează
 • postat de sava
  Luni, 22 Octombrie 2012 15:46
  este mai mult decat tragic ca un oras de asemenea marime sa fie cu doar atatea locuri de munca!
  moare galatiul ce se intampla?
  cele mai lovite sunt persoanele din generatia 1958 care mai au mult pana la pensie si care gasesc f greu un loc de munca!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.