Când aţi făcut ultima oară un credit?

Când aţi făcut ultima oară un credit?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe fondul crizei şi a perioadei de tranziţie din care România nu mai reuşeşte să iasă, i-am întrebat pe gălăţeni când au făcut ultima oară un credit la bancă, pentru ce şi, mai ales, pe cât timp?

Maria Neagu, 60 de ani: „Oftez pentru că îl plătesc şi acum. Cred că acum cinci ani am făcut. Am făcut pentru nevoi personale, pentru 50 de milioane de lei. Mă descurc cum pot, destul de greu. Sunt pensionară, am şi soţul bolnav. Asta e viaţa, astea sunt vremurile. Bine că au terminat copiii şcoala şi au viaţa lor”.

Camelia Munteanu, 30 de ani: Nu am făcut niciodată credit pentru că am avut întotdeauna bani. Şi muncesc pentru ei. Sunt un caz fericit. Dar sunt puţini care reuşesc la ora actuală să facă un credit. În general fac tinerii la 35-40 de ani pentru că nu pot altfel să îşi pună pe picioare o casă”.

Mihai Chebac, 55 de ani:„Am făcut în 2006 la bancă şi în 2012 am făcut un CAR. Le-am făcut pentru nevoi personale. Creditul la bancă, care a fost de 3.000 de euro, l-am terminat. A fost făcut până în 2012 şi l-am achitat înainte, încă de anul trecut. Iar CAR-ul, de 3.000 de lei, e făcut de o lună de zile. Trebuie plătit”.

Victor, 42 de ani:Am făcut astă vară un credit pentru 20.000 de lei. O parte am investit. Mă descurc foarte greu, ca toţi ceilalţi".

Citit 1333 ori Ultima modificare Joi, 01 Noiembrie 2012 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.