Noroaie în loc de asfalt

Noroaie în loc de asfalt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoseaua care face legătura între Târgu Bujor şi satul Lunca are câteva porţiuni care cam sperie maşina. Porţiuni pe care asfaltul este, de mult, doar o amintire.

Dacă segmentul  de drum de la stadion şi până la fosta autobază mai e cum mai e (în sensul că doar e ciuruit de milioane de gropi), porţiunea din dreptul autobazei şi al combinatului de vinificaţie este într-o stare deplorabilă.

Asfaltul a dispărut sub valurile de noroi aduse de torenţi şi de utilajele agricole, astfel încât de fiecare dată când plouă eşti tentat să faci cale întoarsă. Arată îngrozitor, după cum se poate vedea şi din fotografia de mai sus.

Se pare că repararea respectivului drum a rămas suspendată undeva între şefii de la Târgu Bujor, Jorăşti şi Direcţia judeţeană de Drumuri. Spunem asta deoarece vreun kilometru este în intravilanul de la Târgu Bujor (sub numele de Şoseaua Viilor), iar încă vreo 6 kilometri sunt pe zona nimănui, între sat şi oraş.

Fix porţiunea asta de 7 kilometri este într-o suferinţă totală, pentru că mai încolo, autorităţile jorăştene s-au ocupat cum se cuvine de drumuri.

Nu putem decât să sperăm că se vor limpezi foarte curând „apele” în privinţa responsabilităţii asupra părţii de drum distruse şi că se va găsi o autoritate - indiferent cum se numeşte ea - care să investească în reasfaltare.

Citit 1016 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.