Hoţii din Jorăşti se laudă că nu vor şoma mult timp

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În ediţiile viitoare, vom continua demascarea celor implicaţi în „acoperirea” fărădelegilor de la Jorăşti *

Sosirea jandarmilor în comuna Jorăşti a pus capăt tâlhăriilor şi furturilor. „Este foarte multă linişte acum. De câteva zile nu s-a mai furat niciun capăt de aţă şi suntem foarte mulţumiţi de faptul că domnul prefect Claudiu Brânzan, Jandarmeria şi, nu în ultimul rând, «Viaţa liberă» au sărit în ajutorul nostru”, ne-a declarat Georgică Tofan, primarul de la Jorăşti.

În ciuda faptului că infracţiunile au dispărut ca prin farmec, „haiducii” din sat nu stau cu mâinile în sân. După câte ne-au mărturisit mai mulţi săteni, bandiţii se laudă că nu vor şoma pentru multă vreme. „Cât or să stea jandarmii aici? O lună, hai două! După aceea iar suntem noi stăpâni”, se bat tâlharii cu pumnul în piept.

În aceste condiţii, autorităţile locale şi sătenii speră că noul şef de post, ce va fi numit în locul lui Constantin Borşan, va fi un poliţist de nădejde. De asemenea, oamenii fac apel la procurori şi judecători să pună în mişcare zecile de dosare penale pornite de la Jorăşti şi să ia măsuri ferme împotriva inculpaţilor.

De altfel, în ediţiile viitoare vă vom arăta că peştele de la cap se-mpute. Am intrat în posesia unor dovezi care indică faptul că procurorii de la Târgu Bujor şi Galaţi nu prea s-au omorât cu firea în a investiga dosarele privind fărădelegile de la Jorăşti. Ba chiar am putea bănui că i-au favorizat pe infractori.

Citit 1884 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.