Înfrăţirea Jorăştiului cu francezii din Fouchy, aproape de finalizare

Înfrăţirea Jorăştiului cu francezii din Fouchy, aproape de finalizare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După câte ne-a declarat Georgică Tofan, primarul de la Jorăşti, proiectul privind înfrăţirea dintre aşezarea gălăţeană şi localitatea franceză Fouchy este aproape de finalizare.

„Am purtat discuţii intense în ultima vreme, am fost acolo, ne-am cunoscut şi totul este în regulă. Am vrea să mulţumim doamnei Adriana Ţicău pentru sprijinul acordat la realizarea aceste înfrăţiri”, spune primarul.

În data de 21 mai (când e hram mare la Jorăşti) o delegaţie din Franţa va sosi în comună pentru semnarea protocolului final. „Este un eveniment la care sperăm să participe nu doar locuitorii comunei, ci şi toţi fiii satului, oamenii din satele vecine şi oficialităţile de judeţ”, ne-a mărturisit Tofan.

Fouchy este o localitate din apropiere de Paris (circa 80 de kilometri), care are circa 1.700 de locuitori, adică aproximativ la fel ca Jorăştiul. Diferenţa este că în vreme ce peste 1.200 dintre locuitorii orăşelului Fouchy sunt salariaţi, la Jorăşti doar în jurul a 50 de oameni au un loc de muncă stabil...

Citit 1095 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.