Chinezii sunt interesaţi de porturile din Galaţi. Mai mulţi asiatici ne vor vizita astăzi şi mâine

Chinezii sunt interesaţi de porturile din Galaţi. Mai mulţi asiatici ne vor vizita astăzi şi mâine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O delegaţie formată din cinci chinezi, reprezentanţi ai mediului de afaceri, şi Wang Tieshan, consulul general al Consulatului Republicii Populare Chineze la Constanţa, sunt aşteptaţi să sosească la Galaţi, unde vor avea mai multe întâlniri cu o serie de oameni de afaceri, cu oficialităţi, dar şi cu reprezentanţi ai administraţiei portuare. Chinezii vor petrece două zile în oraşul de la malul Dunării, respectiv miercuri şi joi, după care vor pleca în municipiul Constanţa.
Potrivit directorului Parcului Industrial, Costică Voicu, asiaticii sunt interesaţi, în special, de segmentele portuar, agricol şi alimentar din Galaţi şi ar putea să facă o deplasare în Parcul Industrial.
Calendarul vizitei delegaţiei chineze cuprinde, printre altele, o vizită în Portul Bazinul Nou şi o alta la sediul APDM. „Parcul Industrial este aproape gata. Nu trebuie să tăiem panglici, ci să trecem la treabă. Galaţiul este în picaj şi orice vizită din afara ţării, orice activitate şi orice încercare reprezintă un pas înainte. Nu are importanţă cine aduce aceste delegaţii, dacă are în intenţie să aducă investitori la Galaţi”, ne-a declarat Marian Filimon, preşedintele PIMM Galaţi.

Citit 2583 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2013 18:41

11 comentarii

 • postat de chinez roman N-AM DA-MI TU
  Vineri, 26 Iulie 2013 12:58
  78.96.254.***
  Chinezii manaca caini?Pai acum ar fi ocazia sa scapati de maidanezi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de @braileanul patriot
  Vineri, 19 Iulie 2013 09:41
  Ma brailene, in locul tau mi-ar fi rusine. LA intrarea in Braila dinspre Galati, duhneste a excremente de vaca de-ti muta nasul din loc!
  Pe marele bulevard ala de care zici tu, sunt doar case darapanate ca la tara, din interiorul carora miroase a porc sau a gaini!
  Ce sa mai zic de gropanele sau canalizarile cu 20 cm mai sus decat asfaltul, tot de la intrarea in comuna voastra?
  Ma, coborati cu picioarele pe pamant. Da, n-o fi Galatiul cine stie ce oras, dar e peste comuna voastra Braila din toate punctele de vedere!
  Vi s-a urcat ;la cap ca aveti un mall si un hipermarket, care nici macar nu sunt in Braila, ci in satul vecin. Da, ma mai duc si eu acolo, dar prefer s-o iau pe drumul eruopean care ocoleste comuna voastra, decat prin comuna Braila, unde ai semafoare din 50 in 50 m!
  0
  0
  Raportează
 • postat de braileanul patriot
  Joi, 18 Iulie 2013 17:28
  Domnilor galateni,domniile voastre chiar nu cred ca Galatiul fara Braila este un sat prapadit.Brailenii daca vor va va aduce la sapa de cauciuc de va rupeti gatul.Braila va deveni capitala europeana in 2021,iar Galatiul va deveni a doua capitala a Coreei de Nord dupa Phenian.Iertatima dar sunteti in epoca in care traim niste resturi ale societatii multilateral demolate( rog a se citi dezvoltate).Galateni datorita bombardamentului,orasul vostru a devenit un oras criptocomunist, nimic istorie epoca interbelica,blocuri(silozuri) DEJ-iste.Brailenii va invita la Braila la o plimbare pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza,sa vedeti arhitectura interbelica a orasului viitor BRAIGAL sau NEW BRAILA.
  0
  0
  Raportează
 • postat de maty
  Joi, 18 Iulie 2013 11:06
  portul mineralier e construit pe teritoriul jud Braila ...,chinezii stiu asta....!?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Zap
  Joi, 18 Iulie 2013 09:47
  Patrioretardatul brailean e un troll.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Axon
  Joi, 18 Iulie 2013 04:46
  O delegaţie formată din cinci oameni de afaceri chinezi sa-u întâlnit cu o mumie si o fosila pietrifica: Baca si Stan. Rămâne de văzut dacă vizita se va concretiza şi cu efectuarea unor investiţii la Galaţi, lucrul cel mai important pentru un oraş care este pe unul dintre primele locuri pe ţară la rata şomajului. Putin probabil, tinind cont de "valoarea" reprezentanyilor nostri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de braileanul patriot
  Miercuri, 17 Iulie 2013 18:21
  Galatiul fara Braila este ca si un pacient la terapie intensiva,care mai este tinut inviata datorita aparaturii de reanimare.D-nilor Terente si Vlad Tepes,va doresc sa traiti si sa va distrati in Galati, ca intr-o gradina zoologica.Domniile voastre nu vor sa inteleaga ca Galatiul se mai poate dezvolta decat numai spre nord si spre zona de zgura rezultata de la combinat.Mie mila de voi in ce hal de oameni de doi lei ati ajuns voi ce tine-ti sus steagul galatenilor.Habar n-aveti voi cei doi cum barosanii cu bani ai Galatiului au cumparat in Braila apartamente de 300 mp. suprafata,si voi stati in cotete de 40 mp.Va propun o aliata braileano-galateana,sa nu ne mai jignim,sa ingropam securea razboiului,si sa colaboram,sa facem in asa fel ca in zona noastra sa apara metropola NEW BRAILA,ca de,aceasta se va infiinta si dezvolta pe teritoriul brailean.Hai sa facem hora unirii la Braila,si sa cantam si sa sarbatorim aliata Braila-Galati,sa construim un metrou usor pe distanta magazin Modern- Piata Traian,astfel incat sa nu mai fie suparat nici braileanul si nici galateanul.Sper ca in 10 ani acest super oras ,care de la nord la sud are lungimea de 40 Km,sa concureze fara nici o problema cu Bucurestiul.Eu braileanul patriot v-am intins o mana,astept si din partea voastra acelasi lucru.D-zeu sa va lumineze mintile si sufletul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de VLAD TEPES
  Miercuri, 17 Iulie 2013 17:46
  Ne pare rau ca te-ai nascut patriotule brailean,dute fuguta la marea balta si spalati nadragii , mirosi., spalate si pe gurita, duhnesti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de braileanul patriot
  Miercuri, 17 Iulie 2013 16:33
  Contorsionistilor din Moldomongolia le doresc precum marele nostru poet national urmatoarele versuri:Ce-ti doresc eu tie,mare Galatie,La trecutu-ti mare ,mare nebunie,Si pe langa asta,mare saracie.Oameni buni Galatiul trebuie sa se transforme in cartierul etalon al Romaniei al perioadei 1944-1989.Imi pare rau,dar toate investitiile ce trebuiesc facute in Galatione,sunt cele in sanatate,in pricipal in specialitatea psihiatrie,neurologie si oftalmologie.Imi pare rau dar rugativa de braileni sa va mai si scoata la plimbare prin Braila,deoarece orice plimbare prin Galatui,imi aduce aminte de plimbarile de prin universitatile Rahova,Poarta Alba,Pitesti,Bacau si altele.
  0
  0
  Raportează
 • postat de VLAD TEPES
  Miercuri, 17 Iulie 2013 15:55
  IONICA,nu asa ,fii diplomat.Domnule primar,STAN,CETATENII ORASULUI GALATI au rugamintea sa luati cu dumneavoastra tot consiliul local si sa le intoarceti vizita de lucru verilor din CHINA. Pentru o deplina reusita luati si rezultatele muncii dumneavoastra adica: cainii comunitari, politistii comunitari, lemnele de la teii taiati de pe Domneasca si sa va intoarceti cand va solicita cetatenii orasului GALATI. Pentru a nu avea probleme in comunicare luati cu voi si pe distinsul face-tot dr.bacalbasa ca doar a fost mincator,pardon purtator de cuvint, are experienta. NI-HAU
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion tufa
  Miercuri, 17 Iulie 2013 13:14
  Primarul are posibilitatea acum sa scape de cainii vagabonzi.Dar nu se pricepe el la afaceri de cand da cu stangu-n dreptu la Primarie.

  Chiar si de politistii comunitari daca-i vinde la pachet cu cainii.Negociaza 50 de caini si un politist din ala rotofei pe care-l vedem stand la umbra prin parcuri.Si ia si salariu.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.