Exemplu de "bună practică" la ArcelorMittal Galaţi / 28 de studenţi au absolvit Şcoala de Vară

Exemplu de "bună practică" la ArcelorMittal Galaţi / 28 de studenţi au absolvit Şcoala de Vară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

28 de studenţi au absolvit Şcoala de Vară din cadrul programului de internship derulat de ArcelorMittal Galaţi, cei mai mulţi (70 la sută) declarând la finalul cursurilor că şi-ar dori să se angajeze în combinat. "Timp de două luni, cei 28 de cursanţi au studiat şi au lucrat la proiecte practice, referitoare la situaţii reale de producţie, cu scopul de a aduce îmbunătăţiri. Aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, odată cu familiarizarea cu domeniul de activitate, cu regulile specifice şi cu politicile companiei, studenţii au avut ocazia să participe la sesiuni de instruire axate pe aptitudini de management, abilităţi de comunicare, tehnici de prezentare şi recrutare", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Directorul ArcelorMittal a explicat că acest program face parte din strategia instituţiei de a investi în viitor. "Noi, ca producători de oţel, suntem responsabili pentru industria viitorului. Deoarece oţelul poate fi reciclat la infinit, îl găsim pretutindeni în jurul nostru şi este un material al vieţii, este important să investim în viitoarele generaţii de oţelari. Convingerea mea este că această industrie are un viitor în Europa şi -  în special -  în România. De aceea trebuie să evoluăm şi să ne adaptăm", a declarat Bruno Ribo.

"Internii au lucrat împreună cu mentorii lor şi au fost implicaţi în diverse proiecte, adăugând valoare activităţii noastre zilnice”, a adăugat Mihaela Crăciun, directorul de Resurse Umane.

Potrivit reprezentanţilor ArcelorMittal, la final, toţi studenţii au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii la care au participat conducerea combinatului şi profesori. "Unii stagiari vor avea ocazia să rămână angajaţi ai ArcelorMittal Galaţi", se mai spune în comunicatul de presă.

Citit 2639 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.