Gălăţenii sunt extrem de nemulţumiţi de modul în care autorităţile gestionează banul public
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Gălăţenii sunt extrem de nemulţumiţi de modul în care autorităţile gestionează banul public
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Ion Codreanu: "Nu sunt de acord ca autorităţile să finanţeze din bani publici diverse societăţi. Banul public are locul lui. Sunt multe alte nevoi. Ei au făcut mereu ce au vrut şi aşa procedează şi acum: începând de la primar şi preşedintele CJ până la ultimul consilier. Se vede că avem nenumărate probleme: sunt trotuare pe care nu poţi merge, străzi părăginite. Au spus că se ocupă de câini şi nu au făcut nimic. Îmi pare rău că i-am votat. Banii trebuie să meargă către infrastructură şi către alte probleme stringente pentru oraş. În afară de faptul că avem un nou primar şi un nou preşedinte de CJ, nimic nu s-a schimbat. Banii sunt cheltuiţi tot cu iresponsabilitate. În general, autorităţile nu îşi fac datoria. Când au fost votaţi, au promis o mulţime de lucruri, dar nu au făcut nimic. Cel puţin, nimic nu se vede".

Constantin Zaharia: "Dacă investesc cu folos bani în diverse societăţi, care să aducă, ulterior, profit, atunci este foarte bine. Dacă, însă, o fac doar de dragul de a da banii altora, nu este deloc bine. În loc să folosească banii pentru oraş, ei se gândesc la noi stadioane şi altele. Aş vrea să văd mai multă ordine şi disciplină, curăţenie şi grijă faţă de clădirile de patrimoniu. Nu se vede nimic făcut în ultimii 10-15 ani. Sunt lucrări proaste, iar altele sunt şi acum neterminate. Îmi doresc un centru vechi reabilitat, cosmetizat, care să devină un punct de atracţie. Ne-am pus mari speranţe în noul primar, de exemplu, dar nu a realizat ce a promis. ".

Elisabeta Munteanu: "Nu suntem cu nimic mulţumiţi. Să bage bani în infrastructură. De ce nu are nevoie Galaţiul? Sănătatea este la pământ, educaţia – la fel. Nu ştiu ce fac primarul, preşedintele Consiliului Judeţului. Pe strada M. Eminescu este de groază. Să vină acolo şi să asfalteze. Banul public trebuie gestionat cu cap, nu după cum au unii şi alţii interese".

Citit 1151 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.