PRET FIX deschide primul magazin în Galaţi/ Preţuri corecte în fiecare zi

PRET FIX deschide primul magazin în Galaţi/ Preţuri corecte în fiecare zi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Kalpana Creative anunţă deschierea primului magazin PRET FIX începând cu data de 1 martie, ora 8, pe strada Brăilei nr. 250, ieşirea spre Tecuci.

PRET FIX este un nou lanţ de magazine, ce îmbrăţişează un concept unic: acela de GENERAL MARKET. Aici preţurile mici, rotunde şi fixe îşi găsesc cu succes locul într-un decor modern şi o atmosferă prietenoasă. La PRET FIX găseşti articole practice, decorative şi distractive, toate pentru tine şi casa ta.

„Preţurile din România sunt mari. Sunt mai mari ca în Vest, iar salariile nu se compară. Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri preţul corect. Nimeni nu trebuie să plătească mai mult decât face. Acesta este scopul nostru.”-Gabi Pascal, Director General PRET FIX.

PRET FIX vine în ajutorul clienţilor nu numai prin gama variată de produse, ci şi prin felul în care acestea le sunt prezentate. În acest sens, echipa PRET FIX a găsit o serie de formule inedite de prezentare a produselor, care scot în evidenţă eficienţa cumpărăturilor în magazinele noastre.

Printre nenumăratele surprize din magazin, în ziua deschiderii PRET FIX va premia cumpărăturile de peste 50 de lei.

www.pret-fix.ro

www.facebook.com/pret-fix

Telefon: 0372 77 07 91

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(MATERIAL PUBLICITAR)

Citit 10226 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2014 16:37