Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

Sumele care trebuie restituite de stat, conform hotărârilor judecătoreşti, reprezentând taxa auto, dobânda aferentă, cheltuielile de judecată şi alte sume, devenite executorii până la 31 decembrie 2015, vor fi plătite doar într-un interval de cinci ani, cu plata anuală a numai 20 la sută din valoare. Modalitatea de plată a fost stabilită de Guvern prin ordonanţă de urgenţă. În cursul acestei perioade de cinci ani, orice procedură de executare silită se suspendă de drept. Sumele de plată vor fi actualizate cu inflaţia, iar graficul de plată a tranşelor anuale va fi stabilit de autorităţi. Aceeaşi procedură va fi aplicată şi pentru plata restanţelor reprezentând titluri executorii deja emise şi pentru care nu a început încă executarea silită. După cum v-am relatat în paginile ziarului nostru, Curtea de Justiţie a UE a stabilit că taxa auto instituită de Guvernul României în ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Funcţionare al Uniunii Europene. Reprezentanţii Guvernului au precizat că persoanele care au plătit taxa auto vor primi banii înapoi, dar că modalitatea şi durata operaţiunii se va face în funcţie de restricţiile şi posibilităţile bugetare.

Citit 2197 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 16:07

6 comentarii

 • postat de FELIX Miercuri, 05 Martie 2014 07:19 5.13.209.*** Link la comentariu
  0
  4

  IESIM IN STRADA SI-I SOMAM PE ALDE PONTA SI AI LUI SA ANULEZA PORCARIA ASTA DE TAXA!!! PONTA NU TE JUCA CU POPORUL!!!!!!!!VOM MERGE LA CEDO SI CEREM SI DAUNE PT HOTIA ASTA!!!!

  Raportează
 • postat de gigi Marți, 04 Martie 2014 12:38 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  4

  Daca nu imi primesc banii pe taxa auto voi da in judecata statul roman,intrucat legile europene nu vor tolera o astfel de hotie. Nu romanii sunt prost vazuti in strainatate, statul ne face de ras, deci statul trebuie corectat.

  Raportează
 • postat de cetatean Marți, 04 Martie 2014 12:36 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  3

  Sper sa nu inghita cetatenii mascarada asta, intrucat atunci cand avem de dat bani statului nu ii dam esalonat. De aceea statul isi permite sa-si bata joc de cetateni. Banii trebuie dati toti odata si nu cu taraita. Ponta , daca nu poate sa obtina bani de la cetateni , da repede o ordonanta de urgenta , ordonantele fiind ptr. acesta ca si sosetele. Printre multelel alte magarii asta este dintre cele mai mari. Nu sunt basista , dar cum se joaca Ponta cu ordonantele nu cred ca afacut-o nimeni. Asta dupa ce, a crescut pretul la benzina, a crescut pretul la alimente IAT EL ANUNTA CU NESIMTIRE CA A CRESCUT ECONOMIA CU 3,5%. ASTA LA SALARIILE LOR, A PRIMARILOR , A NEAMURILOR DE LA ASF, JUSTITIE ETC, PTR. CA LA NOI NU S-A RESIMTIT ACEASTA CRESTERE.

  Raportează
 • postat de S.F Marți, 04 Martie 2014 10:58 159.20.238.*** Link la comentariu
  2
  3

  Am o datorie la finante , asta ansemnand neplata impozitului pe masini care sa acumulat si a crescut odata cu cea dobanda aferenta ,acum ma vad silit de stat sa platesc o suma care nu ami comvine deloc,, ce sa fac ? ar trebui sa platesc statului esalonat si fara dobanda , ptr ca tot asa ami restituie statul banii pe care mi ia luat cu japca din buzunar cand am anmatriculat acea masina . Dar cum bine zice bunicul meu ,Dumnezeu sa-l ierte , baiete acum dupa revolutie tu ai sa fii liber,ai sa zici ce vrei despre stat ,conducator si legi , dar nimeni nu o sa te bage an seama. DEMOCRATIEE!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de V.TEPES Marți, 04 Martie 2014 01:03 93.42.47.*** Link la comentariu
  4
  7

  UNDE SUNTETI ACUM TOVARASI PSDisti,PNListi,UDMRisti,PDListi.si toata clica de hoti care stati numai la furat POPORUL? LA PUCARIE CU VOI TOVARASI

  Raportează
 • postat de Altă Mărie cu aceleași taxe Marți, 04 Martie 2014 00:44 5.13.171.*** Link la comentariu
  4
  3

  Băsismul nu e doar o persoană și niște marionete în jurul său. Sunt niște practici. Pe care Victor Ponta și ai lui le continuă, până acum cu succes. Cum ar fi aceasta a returnării banilor luați cu japca în tranșe, până se alege praful de ei. Aveau dreptate unii să iasă din USL constatând că, de fapt, băsismul s-a instalat la puterea executivă? Judecați și voi, cu buzunarele voastre...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.