Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
38 comentarii

* Potrivit planşelor orientative realizate de Ministerul Transporturilor, până în 2020 vom avea autostrada Galaţi - Brăila - Buzău - Ploieşti şi pod peste Dunăre * În plan figurează, până în 2022, şi o autostradă Galaţi - Brăila - Tulcea - Constanţa


Mult-aşteptatul Master Plan al Ministerului Transporturilor, ce va reprezenta cadrul general pentru realizarea investiţiilor din domeniu în următorii ani, ar putea avea o componentă care să cuprindă şi Galaţiului. Cel puţin aşa rezultă din primele planşe orientative ale Master Planului, făcute publice, ieri, de Ministerul Transporturilor, în cadrul unei prezentări la Palatul Parlamentului şi în care sunt cuprinse planurile Guvernului Ponta pentru construcţia de autostrăzi până în 2022.
Printre imaginile surprinse de HotNews cu ocazia prezentării se numără şi două care vin să le redea speranţa gălăţenilor că vor avea parte de o autostradă şi asta nu în viitorul foarte îndepărtat. Astfel, în proiecţia „Programul de construcţii autostrăzi - Master Plan” apar chiar… două autostrăzi ce au legătură cu Galaţiul. Prima dintre autostrăzi ar urma să fie pe traseul Galaţi - Brăila - Buzău - Ploieşti. A doua autostradă ar urma să fie pe traseul Galaţi - Brăila - Tulcea - Constanţa. Cireaşa de pe tort este că, pe hărţile orientative ale Master Planului întocmit de Ministerul Transportului figurează şi podul peste Dunăre... de la Brăila!
Ca orizont de timp, potrivit hărţii „Programul de construire autostrăzi - Autostrăzi în exploatare 2020”, gălăţenii ar avea de aşteptat doar… şase ani pentru a vedea gata autostrada Galaţi - Brăila - Buzău - Ploieşti, cu tot cu podul peste Dunăre pe deasupra.
În ce măsură planurile Guvernului sunt serioase, rămâne de văzut. Autostrăzile desenate pe la Galaţi s-au schimbat de câteva ori în ultimele luni, iar în programul de guvernare Ponta III, printre cele şapte proiecte de autostradă pe care şi le asuma Executivul nici nu se (mai) număra şi vreo autostradă care să lege Galaţiul de restul lumii. Ce-i drept, programul de guvernare era până în 2016. Poate că, prin acest Master Plan, s-a dat o „erată” la o strategie de dezvoltare regională ce nedreptăţea profund Galaţiul…
Forma finală a Master Planului pentru Transporturi urmează a fi analizată de Comisia Europeană. De altfel, acest document ar trebui să devină cheia de boltă a Programului Operaţional Sectorial (POS) Transporturi, prin care vor fi puse la dispoziţie fondurile europene în exerciţiul bugetar comunitar 2014-2020. După cum declarau oficiali europeni, „elaborarea Master Planul este o condiţie esenţială pentru investiţiile europene de durată, cu impact maxim posibil, concentrat în mod strategic”. Desigur, astfel de planuri strategice s-au mai făcut şi în trecut, dar (ne)respectarea lor s-a soldat cu un grad redus de absorbţie a fondurilor europene.

Citit 10396 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 23:48

38 comentarii

 • postat de Caragiale Miercuri, 21 Mai 2014 05:46 66.249.81.*** Link la comentariu
  1
  0

  ...si eu cu cine votez!
  Că nu știu cine a făcut promisiunile. ☺

  Raportează
 • postat de xanu Duminică, 13 Aprilie 2014 21:28 5.13.182.*** Link la comentariu
  2
  4

  Domn' IONEL sigur esti un brailean bolnav .. cu ce a gresit Galatiul? eu cred ca ar trebui sa ne intelegem.. sa ne gandim la ce anume am putea schimba si idei bune, nu sa ne certam ca prostii.. asa nu rezolvam nimic.. important este sa credem ca se va face ceva. sa gandim pozitiv.!

  Raportează
 • postat de fresnescu ionel Duminică, 13 Aprilie 2014 08:57 79.117.180.*** Link la comentariu
  5
  6

  Galatiul in masterplanul dezvoltarii infrastructurii de transport in Romania in perioada 2014-2020,trebuie privit ca o extensie a metropolei NEW BRAILA ,ca si cartierul de nord al metropolei , si nu ca o localitate importanta a tarii. Toate autostrazile sa se opreasca la New Braila , urmand ca ulterior ,legatura intre cartierul Braila si cartierul Galati sa se faca prin viitoare bulevarde metropolitane, facandu-se astfel enorme economii de finante. Galatiul in viitor sa se transforme in zona exclusiv economica.Asa vad eu dezvoltarea extensiei metropolitane a zonei de nord numita acum Galati.Multumesc pentru intelegere si astept adeziunea domniilor voastre.

  Raportează
 • postat de fresnescu ionel Vineri, 11 Aprilie 2014 15:52 86.127.30.*** Link la comentariu
  5
  3

  Galatiul comunistoid are nevoie de autostrazi care sa duca la CIMITIR , sa scape tara de acest oras ROSU.

  Raportează
 • postat de manipulare Vineri, 11 Aprilie 2014 11:27 5.13.140.*** Link la comentariu
  1
  2

  romania o tara de porci de duzina

  Raportează
 • postat de Zap Joi, 10 Aprilie 2014 21:05 89.136.2.*** Link la comentariu
  1
  6

  Si ciocolata invelea staniolul in marmota...

  Raportează
 • postat de cetatean platitor de salarii inclusuv celor care dorm Joi, 10 Aprilie 2014 09:37 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  11

  Ai dreptate Florin. actele de privatizare pentru ICMRSG au trecut si prin mainile melel. Statul a pierdut sute de miliarde , si asta in favoarea unor straini (indieni) ca sa poata cumpara mai convenabil, DAR IN MAREA DEFAVOARE A NOASTRA. SI PE CINE RIDICA IN SLAVI IDIOTUL DE PONTA ????PE NASTASE. CINE S-A IMBOGATIT FURAND ????NASTASE . A FACUT ATATA TEATRU CA SA SENSIBILIZEZE POPULATIA,(PACAT CA NU PE TOTI) DAR BINE MERSI EL DETINE O AVERE FABULOASA, ANDREI NASTASE FIIND IN AFACERI SUPERPROFITABILE IMPREUNA CU MINUNATUL SI CULTUL CARE STUDIAZA IN ANGLIA RADUCU MAZARE.COPII VOSTRI SUNT POATE MULT MAI BUNI .CE SANSE AU .NICI UNA ATATA TIMP CAT INFRACTORII GEN CELOR AMINTITI NU DISPAR DIN FUNCTIILE DETINUTE.PACAT CA PROSTIMEA NU GANDESTE LIMPEDE , NU SE INFORMEAZA. FIECARE POATE SA-SI SUSTINA PARTIDUL LA CARE A ADERAT DAR NU SA ACCEPTE IN PARTIDUL RESPECTIV ASA JUGODII.

  Raportează
 • postat de CERNEA Joi, 10 Aprilie 2014 09:18 193.230.156.*** Link la comentariu
  1
  5

  AVETI GRIJA LA CUVANTUL PROMITE. SUNT ALEGERILE ,NICI UN GUVERN NU A INDEPLINIT CE A PROMIS .FARA SA SIMPATIZEZ CU VREUN PARDIT, POT SA AFIRM CA ACEST GUVERN ESTE FORMAT NUMAI DIN INFRACTORI . DUPA CE PRIMARII SI VICEPRIMARII S-AU PLIMBAT PA BANII NOSTRI PTR. STUDIUL CE TINEA DE TUNELUL PE SUB DUNARE ACUM ALTI HOTI PROMIT AUTOSTRAZI SI POD. PANA NU II SCHIMBAM PE TOTI ACESTI HOTI ,DE LA BASESC U PONTA,ANTONESCU SI TOTI CEILALATI ,NU VOM AVEA NICI O INVESTITIE IN FOLOSUL NOSTRU CI NUMAI A LOR. PRIVITI CAT CIRC CU ACEST MAZARE PE CARE PONTA IL APARA.MAI TREBUIE VRE-O DOVADA CA ESTE HOT?????NICI NU AVEA DREPTUL LA O JUDECATA ,DAR SA MAI FIE SI ELIBERAT.

  Raportează
 • postat de elena Miercuri, 09 Aprilie 2014 22:09 84.117.42.*** Link la comentariu
  0
  5

  In ic frimu pe strada nae leonard e o groapa mare aparuta la 100 m aproximativ de intersectia fara rost si voi vreti autostrazi! Mai e una pe tecuci si un sens giratoriu important din galati! Nu le vede nimeni!

  Raportează
 • postat de diana Miercuri, 09 Aprilie 2014 21:27 95.254.197.*** Link la comentariu
  23
  4

  Eu voi vota cu Dan Diaconescu, PPDD !!!!!!!cine se alatura ????????
  Toti ciocoii trebuie sa dispara, in frunte cu Basescu !!!!!!!!!nu stiu cum va fi, dar asa nu merge !!!
  Voi vedeti OTV-ul ???????????

  Raportează
 • postat de florin Miercuri, 09 Aprilie 2014 20:39 5.13.192.*** Link la comentariu
  0
  19

  Privatizare APOLLO-1995-1996 Prim ministru Vacaroiu -REZULTAT DISTRUGERE TOTALA
  Privatizare MEHID - 2000 Prim ministru Nastase -REZULTAT DISTRUGERE TOTALA
  Privatizare ICMRSG -2004 Prim ministru Tariceanu -REZULTAT DISTRUGERE TOTALA
  Privatizare ICSL - 2002 Prim ministru Nastase -REZULTAT DISTRUGERE TOTALA
  Privatizare INETOF-2004 Prim ministru Tariceanu -REZULTAT DISTRUGERE TOTALA
  Privatizare Galacta --2004 Prim ministru Tariceanu -REZULTAT DISTRUGERE TOTALA
  Si mai pot continua inca mult timp asa cu situatia multor alte intreprinderi asa zis privatizate si distruse total sialtele gen Arcelor care de abia mai misca,Dupa cum se vede si dreapta si stinga au facut greseli grave care ne afecteaza viata.De aceea este urgent a incepe sa facem ceva in coltul acesta de tara ACUM!NU PESTE 20 DE ANI !Avemnevoie de infrastructura acum nu peste 20 de ani.Daca nu sunt in stare politicienii sa-si de-a demisia si sa anunte falimentul tarii.Eu unul sint satul satot aud ca vin diferiti politicieni si ma aburesc!Ce parere au parlamentarii din Galati ca in urmatorii multi ani nu se va intimpla nimic in Galati?

  Raportează
 • postat de crystal Miercuri, 09 Aprilie 2014 18:04 89.137.136.*** Link la comentariu
  1
  10

  Metoda a la primaria galati...proiecte peste proiecte, studii de fezabilitate, zeci de milioane de Euro in conturile firmelor neamurilor ce au facut proiectele, timpul trece vine alta conducere, alte idei, alte zeci de milioane furate...cine a spus ca istoria nu se repeta ?

  Daca apare un virus ce ataca numai prostii si hotii ,jumatate din populatia tarii ar cade in coma profunda.Cealalta jumatate ar reface tara in 5 ani cat nu au facut primii in 24 ani.

  Daca un japonez ar sta 6 luni in romania la o familie saraca ar spune : Ma voi nu vedeti ca nu se progreseaza la voi deloc ? Sunteti furati la greu de la revolutie incoace.De lipitori parlamentare.

  Raportează
 • postat de grecu Miercuri, 09 Aprilie 2014 18:02 5.13.231.*** Link la comentariu
  1
  14

  Guvernul condus de mitomanul si inconsecventul tarii promite multe de vre-o doi ani si nu a facut nimic concret ,de aceea nici nu merita sa mai si citim articolul de fata,el abia daca anul acesta v-a finaliza cei 60 km. inceputi de ceva ani daramite sa mai construiasca pe viitor si alte autostrazi ,deocamdata se dau bani seriosi numai pe proiecte care vor ramane la acest stadiu . Apoi care viitor sau cred ca vor sta o vesnicie la carma tarii,se inseala.,dar asta numai noi cetatenii acestei tari putem hotara ce ne dorim: o relatie continua cu UE.si una nord-atlantica sau una spre care ne impinge tuturul comunist astazi rusia - china.,cat despre poduri sa fim seriosi !,cat de curand il veti vedea si pe baronul bunea stancu la DNA.pt. ca el este cel care este legat ombilical de mitoman.in rest praf in ochi.

  Raportează
 • postat de cristi Miercuri, 09 Aprilie 2014 15:52 86.127.212.*** Link la comentariu
  1
  17

  Eu am zis ca-i 1 Aprilie cand am citit ce scrie aici. Haaaaa ha ha ha ha..... Eu zic sa ne intrebe: cate autostrazi doriti? 2 - 3? Spuneti acum cate vreti, ca e la promotie. Va facem si 5 daca vreti. Cate vreti voi, numai votati-ne!!!!
  Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras (rasul curcilor) .....

  Raportează
 • postat de florin Miercuri, 09 Aprilie 2014 15:50 5.13.192.*** Link la comentariu
  1
  7

  Suntem asa de subdezvoltati economic in cit nu stiu daca vom mai rezista pina in 20........!Politicienii trebuie sa inteleaga ca nu mai avem timp sa asteptam!Nu mai pot veni cu orizonturi de asteptare de 20 de ani!A TRECUT TIMPUL ASTEPTRII !!!Nu este vina noastra ca ei ,politicienii, care au condus in ultimii 24 de ani nu au realizat nimic!Politicienii de acum sunt tot cei vechi!Deci nu merge ca noi nu am fost nu stim etc!Economic zona Galati -Braila stam fooooarte prost!O populatie activa imbatrinita care in urmatorii ani va disparea din schema si o populatie tinara care nu exista pe piata muncii iar tinerii isteti fug ca dracul de tamiie de Galati-Braila nu mai poate tine aceasta zona in viata!Cu planuri pe tinspe mii deani murim de foame!Ne-a ajuns cutitul la os!Ce dracu facem ACUM sa miscam lucrurile din loc!!!Costa asa mult sa realizam ocentura ocolitoare a orasului in urmatorii 2 ani maxim???????Planuri pe zeci de ani!!!!!Hai ma lesi!!!!!

  Raportează
 • postat de Blade Miercuri, 09 Aprilie 2014 15:14 89.137.224.*** Link la comentariu
  11
  10

  In proxima Unire cu R.Moldova, Galatiul are imperios nevoie de pod peste Dunare in dreptul estuarului raului Prut, nu la Braila. Iar aeroportul va veni "pe cale de consecinta" in locul actualului amplasament al Mittal, care-si va fi luat talpasita intre timp. Galateni, uniti-va eforturile pt ...Galati, nu pt Braila! Restul este diversiune.

  Raportează
 • postat de maria Miercuri, 09 Aprilie 2014 12:40 5.13.238.*** Link la comentariu
  0
  15

  MINUNE plopul meu a facut mere si rachita micsunele pot sa le dau de-a dura pe podul care se construieste

  Raportează
 • postat de Antiprostie Miercuri, 09 Aprilie 2014 12:40 92.80.150.*** Link la comentariu
  0
  13

  Mai politicienilor! Atat de redusi sunteti in mentalul politic incat sa sperati ca va mai crede cineva? Mergeti, mai strangaretilor de averi peste noapte, sa va mai consultati cu un cunoscut apolitic! Unul care, daca va e prieten, sa va descrie asa cum sunteti in ochii alegatorilor care nu pun botul la mizerabila mituire electorala!

  Raportează
 • postat de Akbar Miercuri, 09 Aprilie 2014 12:35 86.127.208.*** Link la comentariu
  0
  17

  2020, 2022. Ca in Star Trek. Ne-am invatat cu "gogosile". Suntem imuni.

  Raportează
 • postat de Eu Miercuri, 09 Aprilie 2014 12:05 5.13.212.*** Link la comentariu
  3
  5

  De analisti si comentatori suntem satui de-astia de pe margine ,sa intre in politica

  Raportează
 • postat de JIJI Miercuri, 09 Aprilie 2014 11:54 81.196.163.*** Link la comentariu
  0
  5

  "Incolonarea", scuze!

  Raportează
 • postat de JIJI Miercuri, 09 Aprilie 2014 11:51 81.196.163.*** Link la comentariu
  0
  11

  Art. 292

  Falsul în declaraţii - ART 292 Cod Penal, spune:

  Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat ori unei alte unităţi dintre cele la care se referă art. 145 (aici intra tot ce priveşte autorităţile publice, instituţiile publice), în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  Ia sa vedem daca programele de guvernare, promisiunile electorale semnate, promisiunea de realizare a 2440 km de autostrada nu sunt si ele declaratii false care cad sub influenta Codului Penal. Chiar isi bat astia joc de noi? Cat mai inghitim mizeriile lor? Incolocarea si la puscarie!

  Raportează
 • postat de Mariana Breazu Miercuri, 09 Aprilie 2014 11:17 92.80.152.*** Link la comentariu
  0
  14

  Asteptam de 20 de ani. Acest subiect se reactualizeaza in campaniile electorale.

  Raportează
 • postat de vlad tepes Miercuri, 09 Aprilie 2014 10:25 81.12.150.*** Link la comentariu
  1
  21

  Va mai amintiti de PROMISIUNILE lui Ponta + Crin in varianta galateana PASLARU + CIUCA ???? Cei 2 promiteau drum expres pe 4 banzi de la Galati pana la Slobozia, conectare cu A2, si asta parca la alegerile din 2004 ...
  Ati mai auzit ceva ?
  Credeti ca actuala guvernare va face altceva decat desene pe hartie ????
  Pana nu vine la conducerea tarii un alt Carol I, la noi vor fi guverne de cumetrii, verisori, socrii si alti prieteni !!!
  Cea mai buna investitie pe care o pot face tinerii este SA PLECE DIN TARA !!!
  Sa-i lase pe Mazare, Bunea, Oprisan si alti destepti sa-si faca imperii pe spatele prostilor care-i voteaza !!!

  Raportează
 • postat de Ioan Miercuri, 09 Aprilie 2014 09:43 5.13.215.*** Link la comentariu
  1
  11

  Mai nene Amalinei, chiar trebuia sa dai de lucru lui Fresnescu? Hai sa fim seriosi! Vin alegerile. La hotii de politicieni le sunt necesare minciunile dar matale ca ziarist cu vechime si experienta chiar nu ai gasit ceva mai bun de publicat? Chiar nu vezi ce se intampla in politica romaneasca? Este atat de mult de scris pe tema asta.

  Raportează
 • postat de BURUIANA Miercuri, 09 Aprilie 2014 09:20 5.13.164.*** Link la comentariu
  0
  15

  AU INCEPUT MANIPULARILE DIRECT DE LA GUVERN!! NU MAI CRED IN NIMIC AM IMBATRANIT DE CAND TOT II MANIPULATI PE GALATENI!! CU ACESTE LOZINCI COMUNISTE!!
  ASA NE-AU MANIPULAT 25 DE ANI SI ALESII LOCALI........................................

  Raportează
 • postat de kjhgf Miercuri, 09 Aprilie 2014 09:19 93.122.132.*** Link la comentariu
  0
  17

  Hahahahahaha iar viseaza astia mii de kilometri de autostrazi. Chiar ati uitat ca au mai promis 4000 de km prin 2008. Ce aveti ma? Va lasati iar prostit?

  Raportează
 • postat de giji Miercuri, 09 Aprilie 2014 08:42 89.137.137.*** Link la comentariu
  3
  15

  Face nea Stanica studiul de fenzabilitate de 12 meleoane de euro cu 3 ale lui in cont personal si sa vedeti cite autostrazi,aeroporturi si poduri va avea Galatiul......meleoane.

  Raportează
 • postat de jag Miercuri, 09 Aprilie 2014 08:35 5.13.211.*** Link la comentariu
  5
  21

  Si BOC isi facea planuri, autostrazi ,mii de km, cum va conduce el in 2016 Romanica, mai tineti minte? ba eu zic ca problema e CEAUSISTA, promite i prostului ca pune botu.

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Miercuri, 09 Aprilie 2014 08:18 213.218.53.*** Link la comentariu
  6
  31

  Braila si Galati daca ar voi si la nivel politic si administrativ, sau macar conlucrativ, ar fi ACEIASI ZONA URBANA !

  Cine nu crede sa se uite mai bine pe HARTI chiar si pe internet pe google map si sa vedeti cat de mult se poate lega Braila de Galati si cat de frumos !!!

  1) Am avea o CENTURA COMUNA care vine din centura actuala a Brailei continuata pe Sendreni - Smardan - Vanatori / Costi !

  2) Am avea un POD COMUN peste Dunare construit intre Braila si Galati si racordat la CENTURA COMUNA

  3) partea cea mai interesanta - se poate construi (dupa efectuarea podului) a unei centuri pe partea cealalta a Dunarii !!! si mutat bacul de la Galati de unde este dupa Santierul Naval !
  Astfel sa avem 2 linii de bac la capetele oraselor, si intre orase podul

  4) Am avea un AEROPORT COMUN construit intre Braila si Galati si racordat la CENTURA COMUNA

  5) Am avea o autostrada care ar ajunge sa fie racordat la CENTURA COMUNA (in nordul Brailei) spre Ploiesti - UE15 !

  6) Am avea o autostrada care sa vina dinspre Marasesti / Focsani sa faca racord la centura comuna si apoi sa treaca Podul peste Dunare spre Constanta !


  Este aberant sa mai stam la nivelul de copii imaturi CA SUNTEM doua orase in concurenta si separate !

  Suntem orase INTERDEPENDENTE !  PS: cum naiba a reusit Dragnea, un baron local, sa faca autostrada spre Alexandria la dracu in praznic si DOUA ORASE MARI Braila si Galati nu au putut la unison sa treaca pe harta pana acum, sigur aceasta zona ????

  Raportează
 • postat de Nu vă mai țineți de poante, ne ocolesc cu autostrada. Tastați autostrăzi și se vede harta reală propusă de Șova. Miercuri, 09 Aprilie 2014 08:08 92.86.68.*** Link la comentariu
  1
  26

  Parcă este în emisiunea aia TV; ,,copiii spun lucruri trăznite''....Dragnea împarte România cu regionalizarea scufundată, acum se apucă de de noua Constituție în lipsă de activitate, Șova trage linii pe harta României mai în draci decât Stalin când împărțea Europa....ce mai, manipulare, nu ține. Oricum, dacă tastezi ,,autostrăzi'' pe Google se vede harta reală a autostrăzilor ce se vor în România, unde Brăila, Galați și Tulcea intră în zonă moartă.

  Raportează
 • postat de Cine mai pune botul!? Miercuri, 09 Aprilie 2014 07:46 5.13.239.*** Link la comentariu
  1
  26

  Cum era melodia aia...!!? CAI VERZI PE PERETI!!?

  Raportează
 • postat de Andrei Miercuri, 09 Aprilie 2014 07:37 5.13.236.*** Link la comentariu
  2
  22

  Exclent, Goe!!!
  Am vrut sa sun si eu ceva dar ai reusit tu mai bine!

  Raportează
 • postat de Goe Miercuri, 09 Aprilie 2014 06:44 79.116.101.*** Link la comentariu
  3
  57

  Iata un "Master plan" de manipulare! Se apropie alegerile si desenele sunt gata,galetile si umbrelele sunt pregatite pentru cei 70 % de alegatori ce voteaza cu capul in galeata.....goala !

  Raportează
 • postat de IC Miercuri, 09 Aprilie 2014 06:44 5.13.193.*** Link la comentariu
  1
  35

  Si marmota s-a trezit din frumosul vis.Poate in 2120 va ajunge si la Galati un drum mai a catarii. Pana-n alegerile euro parlamentare se fac de toate ,toate se reiau inainte de alegerile prezidentiale ,se uita toate pana la cele locale si generale iar dupa acestea ciclul (circul) se reia spre prostirea romanilor .E clar ,nici cu banii altora, guvernantii nostri nu sunt in stare de nimic ,dovada ca nu au facut nimic in doi ani ,ciosvartele de autostrada inaugurate cu tamtam au fot toate incepute in guvernarile anterioare ,la fel si cele pe care se mai lucreaza . O performanta demna de "cel mai cinstit guvern (sic) este ca nu a deschis santiere ,din contra a inchis santiere .

  Raportează
 • postat de soso_city Miercuri, 09 Aprilie 2014 04:47 5.13.160.*** Link la comentariu
  1
  40

  iar vin alegeri...!?!?

  Raportează
 • postat de B21 Miercuri, 09 Aprilie 2014 04:36 24.96.121.*** Link la comentariu
  5
  22

  Ovizelu spune de 2 autostrazi pe traseul Galati Braila. Pobabil una deasupra alteia. Vederea dubla se datoreaza probabil rachiului

  Raportează
 • postat de eu Miercuri, 09 Aprilie 2014 00:19 5.13.172.*** Link la comentariu
  10
  28

  Am scris de mai multe ori: asta e varianta cea mai logica => autostrada Galati-Braila-Buzau-Ploiesti cu pod la Braila (la Galati traversarea Dunarii prin pod/tunel iese mai scumpa, din cauza latimii fluviuli).
  Autostrada e in campie, avem zgura in halda de la Combinat, deci in teorie ar trebui sa se faca repede si la un pret mic.
  Ar fi bine ca Stan sa inteleaga ca ideea cu tunelul e fantezista si nerealizabila si sa faca lobby impreuna cu Braila pentru realizarea cat mai rapida a AUTOSTRAZII in forma propusa acum in Master Plan. Pana nu e prea tarziu si poate intra si Oprisan din Vrancea pe fir si "trage" autostrada pe la Focsani.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.