Noua Legea IMM-urilor, proiect de... ac de cojocul birocraţiei

Noua Legea IMM-urilor, proiect de... ac de cojocul birocraţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit Ministrului delegat pentru IMM-uri şi Turism, Florin Jianu, noua Lege a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, nr.62/2014, se axează pe un principiu european intitulat „o singură dată”, care ar trebui aplicat.

„Practic, potrivit acestui principiu, instituţiile de management public vor fi obligate, prin lege, să ceară întreprinzătorului o singură dată acte ca certificatul constatator, certificatul de achitare a impozitelor locale sau alte asemenea documente. Astfel, se va reduce povara administrativă. La noi, aplicaţia pentru toate programele naţionale se face online, ceea ce uşurează foarte mult lucrurile. Abia după ce ai aplicat, ai văzut exact punctajul şi şansele pe care le ai la finanţare, duci documentele la funcţionar, a cărui unică sarcină este să verifice concordanţa cu cele declarate online”, a precizat Florin Jianu.

Citeşte şi:

Ministrul IMM-urilor, la Galaţi: Ne trebuie tineri, mediu de afaceri prietenos şi bani

Citit 1205 ori Ultima modificare Marți, 20 Mai 2014 10:59

1 comentariu

 • postat de un galatean
  Marți, 20 Mai 2014 18:27
  79.116.101.***
  Ruşii de la Luxoft angajează 25 de specialişti IT

  Subsidiara locală a companiei ruseşti de software Luxoft va recruta în perioada următoare 25 de specialişti IT în cadrul evenimentului „Zilele Carierei” care se va desfăşura între 19 şi 23 mai. „Zilele Carierei” este un concept de recrutare lansat de Luxoft în luna martie a acestui an prin care compania susţine că eficientizează procesul de recrutare atât pentru angajator, cât şi pentru candidaţi. În decurs de o săptămână, candidaţii îşi pot depune CV-ul şi primi un răspuns din partea companiei. Totodată, în cadrul evenimentelor de recrutare sunt organizate seminarii de prezentare a proiectelor dezvoltate de Luxoft la care pot participa toţi candidaţii la posturile oferite. Echipa Luxoft România numără în prezent 900 de angajaţi, potrivit lui Monica Vieriţa, HR & operations director în cadrul companiei.

  Luxoft România este a treia filială ca număr de angajaţi din cele 15 centre de dezvoltare şi 20 de birouri operate de grup în Europa Centrală şi de Est.

  E bine ca se mai fac si angari in Romania...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.