Ce fel de produse din carne preferă gălăţenii
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Ce fel de produse din carne preferă gălăţenii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai scump sau mai puţin scump, ceea ce producem noi, în fabricile noastre, cu oamenii care s-au născut, au crescut şi s-au specializat aici este, de departe, cel mai bun. Cel puţin asta e părerea gălăţencelor  cu care stat de vorbă, în aceste zile.

« Prefer, în orice situaţie, produsele româneşti, mai ales atunci când vine vorba despre carne şi produse din carne. Sunt cu siguranţă mai proaspete decât cele imporatate. N-aş putea spune că am o marcă preferată, nu. Aleg ce consider că e mai bun şi totuşi accesibil ca preţ. Totuşi, aleg mâncărurile româneşti chiar şi atunci când vine vorba despre un preţ puţin mai ridicat decât cel al mărfurilor de import. Merită. De regulă mă orientez spre piaţa produselor de pui », ne-a declarat doamna Zamfir, în vârstă de 82 de ani.

« Cu siguranţă alegem produsele româneşti din carne. S-o spunem drept, dacă am cumpăra o cantitate un pic mai mare, congelăm carnea, acasă. Dacă ea a fost transportată deja de departe, din alte ţări, sigur a mai fost deja congelată. O dezgheaţă ei, o congelăm noi la loc… nu prea e sănătos. Ce se face aici, la noi în ţară, este mai bun şi mai proaspăt, cu siguranţă », ne-a declarat doamna Hagiu, în vârstă de 75 de ani.

« Sunt sută la sută pentru produsele româneşti şi atunci când vine vorba de carne şi de legume sau fructe şi de bunuri industriale şi de absolut orice altceva. Suntem mai conservatori, oamenii din generaţia mea. Poate dumeavoastră, tinerii, aveţi alte opţiuni. Noi alegem ce se produce la noi în ţară. Chiar dacă, în ultima vreme, cel puţin pe sectorul vegetal, se aduce multă sămânţă de afară, iar producţia noastră este şi ea întrucâtva modificată. Dar chiar şi aşa, alegem tot produsele noastre », ne-a declarat doamna Maria Totolici, în vârstă de 68 de ani.

Citit 1110 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.