Marius Necula s-a retras de la dezbaterea organizată de Money Channel

Marius Necula s-a retras de la dezbaterea organizată de Money Channel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Senatorul n-a vrut să fie „un fund în sală” * PSD şi PNL l-au ignorat pe singurul membru al Comisiei de administraţie *

Senatorul PD-L Marius Necula s-a retras vineri din emisiunea de la Galaţi a postului de televiziune Money Channel! E drept, fără a trânti uşa, dar a făcut public gestul!

Chiar avea mai multe lucruri  de spus pe marginea descentralizării administrative, a spus ieri fostul prefect PSD în conferinţa de presă de la partid, dar a constatat că „în centru, unde era dezbaterea, erau numai reprezentanţii PSD-ului şi, printre ei, invitat, dl Victor Paul Dobre, reprezentantul PNL. Domnule, mie mi s-ar fi părut normal să fie şi un reprezentant al PD-L!”,  Necula fiind şi singurul parlamentar gălăţean membru tocmai al Comisiei pentru administraţie.

Deci o lege pe această temă „trebuie să treacă şi de votul meu!”. Iar bunul simţ l-ar fi obligat pe organizator să-l întrebe măcar dacă vrea să intervină, a explicat parlamentarul. ”Să fiu a cincea roată la căruţă, să ocup un loc, să fiu un fund în sală, eu nu prea înghit chestiile astea!”

Astfel, democrat-liberalul Marius Necula a aşteptat să vorbească preşedintele PSD Dan Nica, „pentru că este vicepremier şi noi susţinem Guvernul, suntem împreună la guvernare”, l-a respectat şi pe ministrul Sârbu, dar când s-a ajuns la preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, „care este unul dintre organizatori”, şi-a permis să părăsească sala. PD-L-istul a numit situaţia creată  „o gafă de protocol”. Deputatul Dobre nici măcar nu era în comisia de specialitate, ci în Comisia pentru muncă, a mai observat el.

Fostul prefect PSD consideră că „am fost trataţi de parcă suntem  fata săracă a Coaliţiei la Galaţi”, făcând astfel aluzie la cunoscuta poveste „Fata babei şi fata moşneagului”, de Ion Creangă.

Cum senatorul PD-L a făcut şi public gestul său, acesta ar trebui desigur observat de colegii de guvernare. Oricum, era clar la Galaţi că PD-L nu are loc nicăieri  la masă, chiar dacă la Bucureşti deţine şi masă, şi scaune, şi cheile de la uşă…

Citit 1366 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.