PULSUL FIRMELOR GĂLĂŢENE: Sute de noi agenţi economici, dar tot atâtea societăţi - pe linie moartă

PULSUL FIRMELOR GĂLĂŢENE: Sute de noi agenţi economici, dar tot atâtea societăţi - pe linie moartă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În primul trimestru al acestui an au ieşit din circuitul economic 649 de agenţi economici gălăţeni, potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Cele mai numeroase au fost radierile voluntare (466), urmate de dizolvări (105) şi suspendări de activitate (78).

În aceeaşi perioadă s-au înregistrat, la nivelul judeţului Galaţi, 704 noi agenţi economici, cu 40 mai mulţi decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, rezultă din datele centralizate de ONRC. Cele mai multe au fost societăţi cu răspundere limitată (SRL) - 422 de înregistrări, urmate de persoanele fizice autorizate (PFA) - 171 de înregistrări, întreprinderile individuale (II) - 100 de înregistrări şi întreprinderile familiale (IF) - 11 cazuri.

Sursa foto: cugetliber.ro

Citit 1757 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2015 00:20

1 comentariu

 • postat de sima
  Sâmbătă, 30 Mai 2015 14:27
  62.121.74.***
  Statul roman e aservit puterilor din afara tarii care nu au interes ca tara sa se dezvolte si sunt pusi ca sa distruga orice firma si orice initiativa. Rezista doar firmele lor, cele de partid si cele care cotizeaza fosrte mult lor. Am avut si eu firma si m-au inchis. Nu am mai rezistat. Oamenii din guvers si de la ANAFsi de la Registrul Comertului sunt cumparati de ei si corupti si sunt pusi ca sa iti ia banii de taxe cand iti deschizi firma apoi tot ei te ingroapa. Hoti si criminali cu propriul popor!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.