CONSULTANŢĂ ÎN DOMENIUL AFACERILOR - „Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră”

CONSULTANŢĂ ÎN DOMENIUL AFACERILOR - „Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Antreprenori, administratori de companii, jurişti, directori financiari - contabili sunt invitaţi să se înregistreze pentru a participa la dezbaterea „Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră”, organizată marţi, 9 iunie, în sala de conferinţe a Hotelului Vega, de agenţia specializată pe evenimente de business „The Associates”. Dezbaterea îşi propune să aducă în atenţia mediului de afaceri local subiecte legate de modalităţile de finanţare şi derulare a investiţiilor, dar şi modalităţile cele mai potrivite de a obţine consultanţă fiscală, financiară şi juridică.

„Vom aduce în comunitatea locală de afaceri profesionişti din domeniul finanţării, fiscalităţii şi consultanţei care vor prezenta studii de caz şi vor oferi răspunsuri întrebărilor adresate de participanţi. Discuţiile se vor purta într-un mediu informal, fără bariere între vorbitori şi public, încuranjând astfel schimburile de idei şi experienţe", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Evenimentul îşi propune să se diferenţieze printr-o abordare dinamică şi aplicată a discuţiilor, oferind: dezbateri şi studii de caz, întrebări adresate în avans vorbitorilor (la completarea formularului online de înregistrare) şi chiar întâlniri individuale cu vorbitorii, într-un cadru privat în vederea acordării de consultanţă personalizată unor probleme de afaceri specifice.

Partenerul principal al evenimentului este Raiffeisen Bank. Printre partenerii şi susţinătorii evenimentului se numară Erste Asset Management, PwC România, Salacianu Attorneys at Law, BNI Romania, Enterprise Europe Networ şi Asociaţia Femeilor Întreprinzătoare Româia - Galaţi. Mai multe detalii despre eveniment puteţi obţine accesând pagina de internet:

http://www.theassociates.ro/events/asociati-in-afaceri-expertii-alaturi-de-dumneavoastra-galati-23/#.VW1SnkaFfIU

Participarea la eveniment este gratuită, dar se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile şi a înregistrării online prealabile.

Citit 1292 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2015 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.