O fostă MARE COMPANIE din Galaţi, VÂNDUTĂ PE BUCĂŢI

O fostă MARE COMPANIE din Galaţi, VÂNDUTĂ PE BUCĂŢI
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* După ce a fost făcută praf de managementul politic, societatea este acum pe cale de a fi fărâmiţată şi vândută pe bucăţi


Pe data de 30 iunie, mai multe bunuri ce aparţin societăţii Drumuri şi Poduri, pentru care s-a deschis procedura falimentului la începutul acestui an, vor fi scoase la licitaţie. Este vorba de o serie de construcţii, echipamente, utilaje, piese de mobilier, electrocasnice, autoturisme, dar şi… drapele ale statului român, Uniunii Europene sau NATO.

Unul dintre cele mai importante active ale societăţii care vor fi scoase la vânzare este chiar sediul din Galaţi, cu un preţ de pornire de 209.600 de lei (cu TVA). În aceeaşi zi, vor fi scoase la licitaţie, alături de alte câteva sute de obiecte, o turbofreză de zăpadă (15.875 de lei), o freză W50 Wittgen (153.300 de lei), trei curăţătoare de zăpadă (fiecare dintre acestea cu 33.985 de lei), un autoturism Skoda (4.050 de lei), un autoturism Nubira (2.950 de lei), dar şi o staţie de preparat mixturi asfaltice împreună cu un electrocompresor, siloz mecanic (două bucăţi) şi tanc bitum (două bucăţi), evaluate la 277.180 de lei.

Instanţa a decis, la finele lunii ianuarie a acestui an, falimentul societăţii Drumuri şi Poduri, după ce - în luna mai a anului 2013 - constructorul din subordinea CJ a intrat în insolvenţă.

Drumuri şi Poduri a fost devalizată, ani în şir, cu bună ştiinţă, de către fosta conducere a societăţii, chiar sub nasul autorităţilor. Contractele păguboase şi sumele halucinante cheltuite cu personalul sunt "ingredientele" care au pus pe chituci o societate finanţată din banii gălăţenilor (pentru detalii, click aici).

 

CITEŞTE ŞI: Încă un scandal la Drumuri şi Poduri/ Plângere penală împotriva administratorului judiciar

Citit 7499 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iunie 2015 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.