Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
10 comentarii

* Cum a ajuns în pragul falimentului o societate finanţată din bani publici * Drumuri şi Poduri a fost devalizată, ani în şir, cu bună ştiinţă, de către fosta conducere a societăţii, chiar sub nasul autorităţilor * Contractele păguboase şi sumele halucinante cheltuite cu personalul sunt "ingredientele" care au pus pe chituci o societate finanţată din banii gălăţenilor


Fostul director al SC Drumuri şi Poduri, Luciano Tudor, a reuşit „performanţa” de a face praf o societate finanţată din bani publici, chiar sub nasul autorităţilor, care au încurajat un jaf de proporţii tocmai prin faptul că au fost ignorante şi au închis ochii la ingineriile financiare ale fostei conduceri.
Un audit efectuat la Drumuri şi Poduri, de către o fimă specializată din Galaţi, scoate la iveală modul în care Luciano Tudor a adus în pragul falimentului societatea aflată în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi. Auditul efectuat de către SC Lexexpert Audit SRL din Galaţi a fost comandat de către Petru Tudorache, actualul director al Drumuri şi Poduri, pentru care societatea a plătit aproximativ 1.500 de euro. Controlul vizează activitatea societăţii din perioada 2009-2012, exact perioada în care la „cârma” Drumuri şi Poduri s-a aflat Luciano Tudor.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 9819 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2013 09:05

10 comentarii

 • postat de Cobra-Galati Marți, 06 August 2013 11:28 82.145.211.*** Link la comentariu
  1
  0

  AU TRECUT 217 de ZILE CU
  AFISAREA LISTEI TRADATORILOR
  SIDERURGIEI SI CU CAPUL LOR DIN
  TOTDEAUNA – mircea scintei:
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -AU MAI RAMAS 148 de zile pt a
  nu uita o parte din IUDELE care
  iar au
  TRADAT pe patimasii
  din AMG, girati de cei TRADATI!
  ATENTIONARE:Sta diul vorbelor
  lasa in vigoare CODUL
  PORTOCALIU PENTRU A.M.G
  Inst. de monitorizare si statistica
  a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de
  munca .
  Toate astea pe fondul
  acumularilor
  de nepasare,tradar e,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din
  aceasta fabrica.

  Raportează
 • postat de Cobra-Galati Marți, 06 August 2013 11:25 82.145.211.*** Link la comentariu
  0
  1

  AUDIT DE AUDIT ar fi fost la ARCELOR MITTAL GALATI daca alde Pislaru si restul scursurilor ar fi votat COMISIA DE INVESTIGARE a acesteia!
  Pina la urma poporul a primit doar 50 mil usd pe sudoarea muncii de aproape jumatate de secol!Acolo AUDIT la asa zisa privatizare SIDEX.CInd spui PRIVATIZARE SIDEX ,SPUI E FAPT REVOLUTIA ROMANA!Acelasi lucru pt ambele aia a fost privatizare cum lovitura de stat dn 89 a fost REVOLUTIE!Dai un combinat in valoare de 5 miliarde usd pe 50 mil usd,si culmea contractul il semnezi in iatacul lui Tony Blaer de parca SIDEXUL a fost construit de britanici,basca si secret!SABOTARE ECONOMICA NIMIC ALTCEVA.

  Raportează
 • postat de gorgonia Sâmbătă, 06 Iulie 2013 11:31 Link la comentariu
  0
  1

  In curand se va inchide si S.A PROIECT ,fostul si falnicul IPJ.....la conducerea careia in calitate de maneger a ajuns o jurista !!!!!! ,omul lui Chelu in dezastrul SIF - urilor. Pe cladire se va afla in curand " FOR SALE " ......Jurista si fosilele actionare nu au niciun interes ca societatea sa mai existe ! Doamna manegera primeste un salar de 5000 ron...pentru ca are functie,in rest....doarme si mananca seminte....Nu cred ca un colectiv de specialisti (ingineri.arhitecti,desenatori ) pot plati din salariul lor de sub 10000 ron o persoana care habar nu are cu cine ar putea incheia un contract....nici daca l-ar aduce pe tava cineva interesat ca aceasta societate sa mai existe.Iar primul om al orasului,nici habar nu are ca societatea aceasta are meritul sa fi ridicat orasul asa cum arata el azi.Mai mare rusinea !!!!

  Raportează
 • postat de UN FOST COLEG , MIHAI,JEGULE Joi, 04 Iulie 2013 19:41 Link la comentariu
  1
  1

  si mai este si un inginer acolo,unu Mihai ,mare prost ,un dobitoc ce mai ,a furat si a participat la hotii la drumuri si poduri ,un prost de bubuie,de prin IASI ,o comuna de rahat de langa Iasi ,UN BOU SI PROST DE BUBUIE ,A LUAT-O PE UNA DE NEVASTA DE PRIN BARBOSI ,EA ESTE O FEMEIE MODEL DAR EL ESTE UNBOU CU DIPLOMA ,JEGULE

  Raportează
 • postat de pr dr. spiru m. Luni, 01 Iulie 2013 18:14 Link la comentariu
  0
  2

  La puscarie! Alo?! basescu? Baga-l si pe asta la puscarie ca a furat si jefuit tara! alo DNA? se aude si acolo? hotii la puscarie! justice for all spune comisia europeana! numai hoti, golani si jefuitori de tara peste tot! Anul asta furam noi, la anul voi! se acopera unii pe altii! Mafia a patruns in justitie, politie, politica, etc

  Raportează
 • postat de alegator Luni, 01 Iulie 2013 18:01 Link la comentariu
  0
  2

  tudor luciano a furat de pste tot, a falimentat in tecuci 2 firme , acum e normal sa fi facut la fel, peste tot unde a fost a facut prapad, a furat pana nu a mai putut, daca se vor face verificari, sigur se vor gasi si aici inginerii financiare care sa il fi ajutat sa si mareasca veniturile , doar ca e curios de ce a fost lasat sa fure de catre cj, de ce bacalbasa care este spiedermanuil judetului, a lasat sa fure pana acum? nu cumva au avut ceva de impartit amandoi? sau imparteala a facuto hamza, prietenul la catarama a lui tudor lucuiano?

  Raportează
 • postat de corleone Luni, 01 Iulie 2013 09:37 Link la comentariu
  0
  2

  Actualul Director numit politic,este tot o eruare umana in raport cu societatea.Auditul se refera la Luciano Tudor,omul lui C.Chelu,via G.Saghian+Nica,care a dat o gaura bugetului de peste 20 mil euro cu bidonul MOBIMOD SA (actionari CHELU si MANGALEA)Tecuci,conform adresei 863858/16.03.2011 ANAF Bucuresti ingropata de ONICA la Galati.Unde sunt Rapoartele Curtii de Conturi anuale..????Va mai aduceti aminte de Dorin Otrocol...caria ia crescut casa pe BASARABIEI cit a fost Director la DRUMURI...responsabilitatea devalizarii apartine,actionarului,C.J. Consiliul de Administratie din 1990 pina in prezent.Toate se cunosc dar ..trebuie vointa sa-I ia pe toti,este o caracatita mafiota in toate societatile unde actionar este C.J. si C.L. in fapt pusculite de partid...Prescrierile penale sunt la 10 ani ..deci POT FI LUATI..dosarele sunt la MAI,M.P. dar ocrotite de M.J...(.judecatorie,tribunal,apel)..este greu ....

  Raportează
 • postat de Eu Luni, 01 Iulie 2013 08:57 Link la comentariu
  0
  3

  Drumuri şi Poduri, devalizată cu ajutorul fostei conduceri, plantata politic. Cautati mai sus...daca aveti curaj !

  Raportează
 • postat de Haiducul Luni, 01 Iulie 2013 08:24 Link la comentariu
  0
  1

  Doar 1500 de euro un audit? Asta tre dat afara, frate, strica piata! Cap de mine! Nu-i pui tu o pila sa-l dea SpiderMagnificul afara?

  Raportează
 • postat de eu Luni, 01 Iulie 2013 08:12 Link la comentariu
  0
  2

  A falimentat pentru ca cei ce trebuiau sa o verifice din cadrul CJ au fost partasi la acest jaf. Firma de audit, daca vrea sa faca ceva nu este suficient sa ne arate ca a depistat un jaf ci trebuie sa ne arate cum a rezolvat recuperarea jafului mai ales ca este din bani publici adica din banii nosttri. Inceputul trebuie sa plece de la castigarea contractului de catre aceasta firma, care sigur a fost favorizata de mai marii nostri. Au fost toti intr-o cardasie ptr. ca asa s-a furat la institutiile publice "legal". Asteptam rezultatele de la aceasta firma de audit , bine platita, sa cunoastem finalul....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.