Rate mai mici cu 20 la sută pentru gălăţenii cu credite imobiliare

Rate mai mici cu 20 la sută pentru gălăţenii cu credite imobiliare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Banca Comercială Română (BCR) le oferă clienţilor gălăţeni cu credite imobiliare şi ipotecare sau credite de consum cu garanţie imobiliară o formulă contractuală prin intermediul căreia să beneficieze de o reducere cu peste 20 la sută a ratelor lunare. Această strategie face parte dintr-o nouă filozofie de business a băncii, în care echilibrul între rezultatele financiare şi relaţia cu clienţii să reprezinte o stare de normalitate, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul regional al BCR, Laurenţiu Vasilief.

„BCR îşi doreşte să fie un partener pe termen lung pentru clienţii săi, iar pentru asta încercăm să găsim soluţiile de creditare cele mai potrivite, unele care să se adapteze inclusiv realităţilor vieţii de zi cu zi cu oamenilor şi provocărilor de natură socială sau economică. Şi am făcut un pas, probabil cel mai important în relaţia cu clienţii noştri de până acum, prin a le oferi celor care au arătat corectitudine şi interes pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, plătindu-şi ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse chiar şi cu până la 30 la sută. În judeţul Galaţi, de exemplu, avem aproximativ 500 de clienţi care pot beneficia de oferta noastră”, a precizat directorul BCR Laurenţiu Vasilief.

În termeni concreţi, BCR oferă clienţilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobândă fixă pe 5 ani de 4,95 la sută/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95 la sută/an. După această perioadă, dobânda ar urma să fie calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni +3 la sută, respectiv +4 la sută pentru clienţii cu garanţie imobiliară. De asemenea, pe lângă reducerea ratelor, banca oferă un flux rapid de aprobare, cu documentaţie simplificată, comisioane zero şi asigurare de viaţă gratuită pe întreaga durată a creditului.

Citit 2326 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.