Rate mai mici cu 20 la sută pentru gălăţenii cu credite imobiliare

Rate mai mici cu 20 la sută pentru gălăţenii cu credite imobiliare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Banca Comercială Română (BCR) le oferă clienţilor gălăţeni cu credite imobiliare şi ipotecare sau credite de consum cu garanţie imobiliară o formulă contractuală prin intermediul căreia să beneficieze de o reducere cu peste 20 la sută a ratelor lunare. Această strategie face parte dintr-o nouă filozofie de business a băncii, în care echilibrul între rezultatele financiare şi relaţia cu clienţii să reprezinte o stare de normalitate, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul regional al BCR, Laurenţiu Vasilief.

„BCR îşi doreşte să fie un partener pe termen lung pentru clienţii săi, iar pentru asta încercăm să găsim soluţiile de creditare cele mai potrivite, unele care să se adapteze inclusiv realităţilor vieţii de zi cu zi cu oamenilor şi provocărilor de natură socială sau economică. Şi am făcut un pas, probabil cel mai important în relaţia cu clienţii noştri de până acum, prin a le oferi celor care au arătat corectitudine şi interes pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, plătindu-şi ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse chiar şi cu până la 30 la sută. În judeţul Galaţi, de exemplu, avem aproximativ 500 de clienţi care pot beneficia de oferta noastră”, a precizat directorul BCR Laurenţiu Vasilief.

În termeni concreţi, BCR oferă clienţilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobândă fixă pe 5 ani de 4,95 la sută/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95 la sută/an. După această perioadă, dobânda ar urma să fie calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni +3 la sută, respectiv +4 la sută pentru clienţii cu garanţie imobiliară. De asemenea, pe lângă reducerea ratelor, banca oferă un flux rapid de aprobare, cu documentaţie simplificată, comisioane zero şi asigurare de viaţă gratuită pe întreaga durată a creditului.

Citit 2127 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 17:39

2 comentarii

 • postat de X
  Luni, 26 Octombrie 2015 17:35
  82.76.8.***
  ROBOR 6M + 3 ~ 4% ??? serios ??? CEC are ROBOR 6M + aprox 2%(1.9~2.15) in oferta curenta....ce-i asa de special la astia ...eu am ROBOR 6m+1.75% de 4 ani ...
  0
  1
  Raportează
 • postat de reclama jenanta
  Duminică, 25 Octombrie 2015 07:48
  5.13.203.***
  O reclama mai jenanta nici ca se putea.
  Cinci ani m-am chinuit cu aceasta banca sa-i explic ca modul in care imi calcula dobanda (DRV) era unul abuziv. Eu intrebam ceva iar reprezentantii bancii imi raspundeau altceva in zecile de adrese trimise. Pana la urma i-am dat in judecata in procesul colectiv cu Piperea, iar zielele trecute s-a dat verdictul la ICCJ, ultima frontiera, unde s-a judecat cu complet de 5 judecatori. Am castigat!!!!
  Este prea tarziu domnilor reprezentanti pentru a mai salva din imagine. Cand am semnat contractul, mi-am asumat si am platit pana la ultimul euro tot ce am luat imprumut. Acum voi recupera ceea ce instanta a considerat abuziv. Este si ceea ce eu m-am chinuit timp de cinci ani sa va explic. Cand se vor finaliza toate procedurile, voi intra in banca cu executorul si voi ridica suma direct din casierie.
  De mai bine de un an am achitat in avans imprumutul si am mutat absolut toate operatiunile la banca Transilvania, unde nu am parte de camatarie ca la BCR. Ati pierdut in client care pe viitor va fi si un antreprenor ce va face banking in alta parte. Trebuia sa vedeti creditul acordat in urma cu multi ani, ca pe inceputul unei frumoase prietenii, in care sa castigam amandoi. Insa ati vrut sa luati mai multe piei de mine. Va urez un faliment rasunator.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.