Criza poate deveni o oportunitate!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Managementul inovării”, o formulă antreprenorială marca CCIA Galaţi şi Enterprise Europe Network România *

Prin valorificarea punctelor tari pe care o firmă le are, chiar şi o criză economică poate fi transformată într-o oportunitate de dezvoltare. Pentru a întări această idee, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Galaţi, în parteneriat cu Enterprise Europe Network România, a organizat, luni, la Parcul de Soft, un training cu tema „Managementul inovării”. Dedicat companiilor, dar şi organizaţiilor ce pun accent pe inovare ca instrument de adaptare la schimbările din exterior, cursul a îmbinat în mod fericit elementele teoretice şi cele practice.

„Este un curs de natură antreprenorială ce foloseşte elemente-cheie din managementul proiectelor, marketing şi comunicare, informaţiile fiind combinate în aşa fel încât să poată fi folosite în mod eficient de un manager care vrea să inoveze ceva în cadrul companiei sau organizaţiei din care face parte. Şi putem inova modul de alocare a resurselor, modul de stabilire a priorităţilor, forma de abordare valorică, genul de orizont spre care ne îndreptăm. Iar asta se va reflecta în viaţa de zi cu zi”, ne-a declarat trainerul Cătălin Poalelungi.

Un demers inovator presupune inclusiv depăşirea compromisurilor şi improvizaţiilor care, în timp, au căpătat puterea obişnuinţei. „Sunt obstacole pe care, printr-un management al inovării, le putem depăşi. Este o formulă ce ne poate ajuta să îmbunătăţim lucrurile într-o perioadă în care numai cei mai buni rezistă”, a mai arătat Cătălin Poalelungi.

„Mangementul inovării” face parte dintr-un ciclu mai amplu de seminarii de perfecţionare pe care CCIA Galaţi şi Enterprise Europe Network România l-au iniţiat pentru a ajuta la consolidarea mediului de afaceri local.

Citit 776 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.