UPDATE/ Care sunt BONURILE CÂŞTIGĂTOARE la prima extragere a LOTERIEI FISCALE din 2016

UPDATE/ Care sunt BONURILE CÂŞTIGĂTOARE la prima extragere a LOTERIEI FISCALE din 2016
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE, luni, 18 ianuarie: Bonurile câştigătoare la prima extragere din 2016 a Loteriei Bonurilor fiscale sunt cele în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni, 18 ianuarie, la sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).


Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale din acest an va avea loc duminică, 17 ianuarie, pentru bonurile emise între 1 şi 31 decembrie 2015, a anunţat Ministerul Finanţelor, precizând că a virat sumele pentru cele 24 de premii aferente extragerii din octombrie, de 32.404 lei fiecare.

Fondul de premiere va rămâne de 1 milion de lei, iar premiile vor fi împărţite la maxim 100 de câştigători.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.00. În prima etapă a extragerii de duminică va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, iar în a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

Fianţele au virat vineri, 15 ianuarie, sumele aferente premiilor pentru extragerea din 18 octombrie anul trecut, pentru bonurile din septembrie. Astfel, pentru bonurile câştigătoare, emise în 16 septembrie şi cu o valoare de 274 de lei, au fost depuse 26 de cereri, iar ministerul a achitat 24 de premii, în valoare netă de 32.404 lei fiecare, după reţinerea impozitelor. (16 ianuarie)

Citit 3010 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2016 22:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.