BURSA Generală a LOCURILOR DE MUNCĂ se apropie. INVITAȚIE pentru angajatori

BURSA Generală a LOCURILOR DE MUNCĂ se apropie. INVITAȚIE pentru angajatori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cu doar o săptămână înainte de prima Bursă a Locurilor de Muncă din acest an, reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Galaţi (AJOFM), îi cheamă pe agenţii economici din judeţ care vor să îşi mărească echipa să se înscrie şi, implicit, să participe la eveniment cu locurile de muncă pe care le au disponibile.

"Adresăm invitaţia de a participa la Bursa generală a locurilor de muncă - 2016 în egală măsură agenţilor economici care dispun de locuri de muncă vacante, cât şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, considerând interacţiunea directă cea mai bună premisă pentru selectarea forţei de muncă. Vă rugăm să confirmaţi participarea, numele delegatului dumneavoastră, precum şi locurile de muncă vacante, până în data de 11.04.2016, la fax 0236/415151, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul AJOFM Galaţi", ne-a transmis Nicoleta Harţegan, director executiv adjunct al AJOFM Galaţi.

“Bursa generală a locurilor de munca - 2016” se va desfăşura joi, 14 aprilie 2016, începând cu ora 9,00, simultan în următoarele locaţii: Municipiul Galaţi - Holul Universităţii "Dunărea de Jos", str.Domneasca nr.47, şi în Municipiul Tecuci, în incinta Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie, din  str. 1 Decembrie 1918, nr.107

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Citit 2192 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2016 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.