Mediu de afaceri - Florin Jianu, noul preşedinte al patronatelor

Mediu de afaceri - Florin Jianu, noul preşedinte al patronatelor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Florin Jianu a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), din care face parte şi Patronatul IMM-urilor (PIMM) Galaţi. Decizia a fost luată în cadrul în cadrul Convenţiei Naţionale a CNIPMMR, desfăşurată în perioada 14-15 aprilie, la Sinaia, la care au participat reprezentanţi ai mişcării patronale din întreaga ţară.
Pe agenda evenimentului s-a aflat atât analiza activităţii din perioada 2012-2016, cât şi actualizarea Statutului organizaţiei, aprobarea Strategiei pentru 2016-2020 şi alegerea organelor de conducere ale CNIPMMR în următorii patru ani.
"CNIPMMR are patru mari obiective în această perioadă. Primul este consolidarea capacităţii administrative şi instituţionale şi menţinerea reprezentativităţii naţionale a organizaţiei. Al doilea obiectiv este promovarea şi protejarea intereselor IMM-urilor la nivel local, regional, naţional şi internaţional. Al treilea obiectiv este constituirea unei imagini consolidate a CNIPMMR şi sporirea gradului de vizibilitate a organizaţiei. De asemenea ne propunem, dezvoltarea unui portofoliu de acţiuni şi proiecte finanţate din fonduri nerambursabile şi/sau din fonduri proprii, care să sprijine dezvoltarea antreprenoriatului la nivel naţional şi să faciliteze educaţia, accesul la finanţare, accesul la pieţe şi internaţionalizare", a declarat noul preşedinte al CNIPMMR.
Florin Jianu s-a remarcat printre întreprinzători ca preşedinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România şi al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători, dar şi ca ministru pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, în perioada martie-decembrie 2014, perioadă în care a iniţiat o serie de măsuri de stimulare a mediului de afaceri.
Florin Jianu îi succede la conducerea CNIPMMR lui Ovidiu Nicolescu, acesta urmând să deţină pe viitor funcţia de preşedinte onorific al organizaţiei patronale.

Citit 2408 ori Ultima modificare Duminică, 17 Aprilie 2016 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.