Cât vă costă ZBORUL la MARE cu UberJet

Cât vă costă ZBORUL la MARE cu UberJet
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Uber a anunţat recent că românii care vor să zboare sâmbăta asta (pe 18 iunie - n.r.) de la Bucureşti la mare, la Constanţa, o vor putea face cu avioane moderne, contra sumei de 500 lei. Cheia este să folosească aplicaţia UberJet.

“Avioane Diamond DA 42 de ultimă generaţie, puse la dispoziţie de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa şi vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanţa, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Din păcate, drumul este doar dus, utilizatorii fiind nevoiţi să se întoarcă cu alte mijloace de transport în Bucureşti, informează Uber.

Cum rezervaţi?

Ca să vă puteţi rezerva zbor, trebuie să vă instalaţi la telefon sau tabletă aplicaţia Iber, să o deschideţi şi să alegeţi opţiunea Uberjet şi apoi „comandă”. Un şofer partener al Uberjet vă va transporta (din Bucureşti) la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile.

ATENȚIE! Nu puteţi lua cu dumneavoastră bagaje mai grele de 2 kg. E important să ştiţi şi că avioanele UberJET vor pleca de la Aeroportul Băneasa între 10,30 şi 12,00 şi vor ateriza la Aeroportul Tuzla în aproximativ o oră de la decolare. Cursa spre aeroportul Băneasa şi transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia vor fi asigurate în acelaşi tarif.

Ce este Uber?

Companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii - utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume - cu şoferii care utilizează platforma, Uber oferă o alternativă  la transportul clasic în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări. Compania a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar, începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Citit 5123 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.