Regrete pentru Damen

Regrete pentru Damen
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deputatul PNL Victor Paul Dobre  acuză autorităţile locale că, în loc să fie preocupate de creşterea alarmată a şomajului în Galaţi, se îngrijesc de … „somnul păsărelelor” *

„În mai puţin de cinci luni, actualul guvern de coaliţie a plecat de la creştere economică de 2,5 la sută şi a ajuns la contracţie de opt la sută. Mi se pare incredibil. După părerea mea este vorba de incompetenţă,  a declarat liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre.

În opinia politicianului liberal, Galaţiul este o oglindă a acestei situaţii. Dobre regretă criza prin care trece Şantierul Naval Damen: „Citeam că urmează să fie disponibilizaţi o mie de oameni chiar în ultimul bastion de stabilitate a Galaţiului, Şantierul Naval. Şi sentimental sunt afectat pentru că de acolo provin şi eu, chiar dacă am plecat de vreo 20 de ani. Industria navală e în cădere liberă”, a spus Dobre.

Bazându-se pe faptul că, la sfârşitul lunii iunie, şomajul era de 9,1 la sută, în Galaţi, cu 50 la sută peste media naţională, Dobre a estimat că va sări curând de zece la sută.

„Asta înseamnă că se restrâng sursele şi la bugetele locale. Nimeni nu spune nimic, nicio autoritate locală, nimeni nu se gândeşte ce vom face. Avem reprezentare înaltă în Parlament, în Guvern, avem autorităţi locale alese, tăcere. Am înţeles că la comisia de dialog social sunt probleme mult mai importante, unde dorm păsărelele. Mi se pare inacceptabil”, a declarat Dobre.

Citit 1614 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.