Cine va CONDUCE agricultura gălăţeană?

Cine va CONDUCE agricultura gălăţeană?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)


În condiţiile numirii directorului executiv al Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Galaţi, Maricel Floricel Dima, în funcţia de subsecretar de stat, se pune problema asigurării conducerii instituţiei. Director adjunct este Răzvan Olaru, potrivit lui Floricel Dima.

Însă, potrivit aceleiaşi surse, Olaru este suspendat din funcţia de director adjunct, în condiţiile în care ocupă un post de subprefect.

Cum se va rezolva problema asigurării conducerii DAJ Galaţi, rămâne să aflăm în zilele următoare.

Citit 2022 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2017 19:48

3 comentarii

 • postat de Popovici Victoria
  Joi, 02 Martie 2017 15:49
  188.25.193.***
  o veste care ne-a umplut sufletul de bucurie. Dar este meritul dlui inginer Stroila de la ANIF care ne-a dat vestea pe internet cu mult inaintea Vetii libere. De ce? Domnule inginer SM , eu apregiez si sunt in acord cu ce spuneti dv. de dl. Dima Floricel si eu cred ca daca conlucrati unul cu celalalt pe linie profesionala bazandu-va pe experienta si competentele amandorura irigatiile din Campia Covurlui vor avea alta fata, in bine. Totul este sa colaborati, si am convingerea ca dl. Dima va intelege si sunt convinsa ca dv. impreuna cu alti specialisti de la ANIF capacitati si coordonati de dansul ca subsecretar de stat la Agricultura ve-ti face o treaba buna pt imbunatatiri funciare si pentru irigatii.Asteptam colaborarea si rezultatele vor veni cu siguranta. FELICITARI, DOMNULE DIMA SI SUCCES!
  0
  3
  Raportează
 • postat de RI
  Marți, 28 Februarie 2017 12:12
  81.12.150.***
  Dle Mihai Stroila ce frumos zici matale de Floricel Dima. Ai dreptate matale ca are multe calitati, dar, vai si cate defecte are. Crezi matale, Dle M. Stroila ca aduce el imbunatatiri la irigatiile din jud. Galati cand el este in gasca cu Petru Barceanu, cu Aurica Zamfir, cu Dogaru si cu ing. Lefter Gica si Dumitru Viorel au multe afaceri impreuna. Hai, ce matale nu sti, ce naiba !!! Nu zic eu ca nu ai dreptate matale dar prea esti naiv si credul Treaba ce buna ar fi sa aiba si el incredere in matale precum ai matale, domn Stroile in ele, in Dima, Subsecretar de Stat in Ministerul Agriculturi . Te-am corectat **subsecretar** nu **secretar**. Am retinut ** competenta, anvergura, croiala de a repicta portretul de eficienta al agriculturii** sau **nu pigulesc scame, nu perii lingusitor , ba, din contra**. Tare ce sa zic! In rest numai de bine!!!
  0
  7
  Raportează
 • postat de Mihai STROILA
  Marți, 28 Februarie 2017 04:31
  92.82.217.***
  Ieri, prezent la MINISTERUL AGRICULTURII ca ,,specialist imputernicit,, pentru atestarea unei SC sa execute lucrari de IMBUNATATIRI FUNCIARE in domeniul silvic, am aflat, printre altele, ca directorul DIRECTIEI AGRICOLE Galati a fost numit SECRETAR de STAT in MA cu sarcini speciale de organizare a CAMERELOR AGRICOLE si... -ATENTIE!- a I R I G A T I I L O R. Vestea m-a coplesit, m-a coplesit cu bucurie pentru ca in structura acestor activitati e deficit mare, e dor de lume rostuita, pentru ca in aceasta lume competenta si rostul bun sunt socotite moft elitist, iar adevarul profesional aplicat e considerat slabiciune. Iar el, domnul DIMA-INGINER AGRONOM, DOCTOR in AGRICULTURA, ca despre el este vorba, are competenta, anvergura, croiala, indreptatire profesionala, morala si intelectuala de a repicta, de a reorganiza portretul lumii agriculturii romanesti in mai bine, de a reorganiza AGRICULTURA IRIGATA din tara noastra. de a readuce respectul si pretuirea pentru protectia si conservarea pamantului si exploatarea lui chibzita pentru viata din rural, pentru viata la tara, Armele lui sunt experienta si desavarsirea pregatirii sale profesionale, precizia, detaliu si consecventa. Nu joaca sinceritatea, ingrijorarea, principialitatea si spiritul de sacrificiu. Nu joaca implicarea si determinarea. Sunt sigur, el aduce in prin -plan prestigiul harnic al profesionalismului, cumintenia uceniciei rabdatoare, stiinta de a vedea convertita in vigoare a mestesugului agricol. In lumea aceasta plina de defecte, de indiferenta, de habarnisti si venetici, de erori legiferate el, domnul DIMA, este o prezenta bine venita cu buna alcatuire. CRED in capacitatea sa profesionala, CRED ca AGRICULTURA IRIGATA isi va gasi rostul in economia tarii prin toate ramurile agriculturii. Si cred, doresc ca dl DIMA va incepe cu GALATIUL, cu tinuturile COVURLUIULUI. Am mai spus. Rar aduc aprecieri oamenilor cu buna alcatuire profesionala si morala chiar daca sunt meritate. E un defect al meu, e un defect al nostru. Nu pigulesc scame, nu perii lingusitor ,,haine de sefi,, , ba, din contra. Asa ca la treaba, domnule DIMA,la treaba intr-o activitate deloc usoara. FELICITARI! Buna randuiala, rost frumos si izbanda in toate actiunile si intreprinderile dumneavoastra! DUMNEZEU sa va ajute si sa va binecuvinteze!
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.