Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Gălăţeanul Sorin Amarinei va fi şi în următorii patru ani în structura de conducere a Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), în postura de vicepreşedinte pe regiunea de sud-est.

Membrii adunării generale a federaţiei l-au reconfirmat în postura de preşedinte pe Augustin Hagiu şi au ales şapte prim-vicepreşedinţi şi opt vicepreşedinţi ai consiliului director.

Conform unui comunicat, "obiectivele trasate de Adunarea Generală vizează acţiuni pentru rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă transportatorii de mărfuri afectaţi de legile protecţioniste din Europa, transportatorii de pasageri ce desfăşoară curse regulate la nivel naţional şi local, precum şi intervenţii în legislaţia naţională ce afectează activitatea membrilor". FORT este o structură asociativă patronală, reprezentând domeniile transporturilor rutiere şi aeriene, formării profesionale, industriei şi activităţilor conexe.

Citit 2774 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 17:38

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.