În marile oraşe din România, locuinţele se scumpesc

În marile oraşe din România, locuinţele se scumpesc
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă vă gândiţi să părăsiţi Galaţiul pentru un oraş mai mare, aflaţi că acesta e momentul, din punct de vedere imobiliar. Cu cât aşteptaţi mai mult, cu atât mai mare va fi preţul pe care urmează să îl plătiţi pentru o locuinţă. Imobiliare.ro a analizat evoluţia preţurilor la locuinţe, în prima jumătate a acestui an, şi a stabilit că au fost scumpiri pe toată linia.
În Bucureşti, locuinţele noi s-au scumpit cu şapte la sută, iar cele vechi, cu cinci la sută. În Cluj - unde erau deja cele mai scumpe locuinţe din ţară - preţurile au crescut cu 12,3 la sută  pe piaţa de nou şi cu 9,6 la sută pe cea a apartamentelor vechi. În Iaşi, apartamentele noi au înregistrat cea mai pronunţată scumpire, 13,8 la sută, în vreme ce locuinţele vechi s-au scumpit şi ele cu 5,9 la sută, iar la Timişoara, apartamentele vechi s-au scumpit cu 9,3 la sută, iar cele noi, cu 4,4 la sută.

Citit 6222 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iulie 2017 18:56

2 comentarii

 • postat de ...
  Marți, 11 Iulie 2017 01:31
  De fapt PSD-ul a produs acest lucru,uzand de o smecherie de care s-a tot folosit de-a lungul anilor ca sa castige alegerile:a promis marirea pensiilor,mosii si babele "au pus botul la vrajeala",i-au votat,i-ar dupa marirea pensiilor a urmat ca de obicei scumpirea produselor,in special a alimentelor si a imobiliarelor.Concluzia?Marirea inflatiei.Acum se plang ca mai trebuie bani colectati la buget,sa faca seful ANAF-ului pe dracu'n patru,altfel cica il schimba...Halal smecherie marca PSD....Cei ce i-ati votat,vedeti ca urmarile au inceput deja sa se iveasca?Stati ca e doar inceputul,sa vedem pe la iarna,cand se "invarte contoarul" de la curentul majorat si de la gazele de la centrala termica (cei care au,ca multi nu se stie saracii cum se vor descurca in caz ca nu va mai fi data caldura la comun)....
  2
  11
  Raportează
 • postat de Slăbirea leului în fața euro, determină scumpirea locuințelor.
  Luni, 10 Iulie 2017 21:26
  În fapt cum a noastră viață, este în euro, inflația va scumpi apartamentele, leul fiind din ce în ce mai slab în fața euro,, tinzând în curând la 5 ron/un euro, cred că după ce ieșim din Iarnă întregi.
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.