Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informează că a identificat 20 de produse tradiţionale româneşti care ar putea, în anii următori, să capete indicaţie geografică protejată, adică să devină brand recunoscut la nivel european, potrivit prevederilor Regulamentului european nr. 1151/2012. Printre acestea: telemeaua de Sibiu, brânza de burduf de Bran, gemul de rabarbăr, brânza de Gulianca, salata deltaică cu icre de ştiucă, pâinea de Pecica, salamul de Nădlac şi usturoiul de Copălău. În acest moment, România are înregistrate patru produse cu indicaţie geografică protejată: magiunul de prune de Topoloveni, salamul de Sibiu, novacul afumat din Ţara Bârsei şi telemeaua de Ibăneşti.

Citit 797 ori Ultima modificare Duminică, 13 August 2017 17:51

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.